Serdar Özbayraktar kalacak mı?

Birevim Elazığspor'un tecrübeli kaptanı Serdar Özbayraktar, 2. Lig'de de bordo-beyazlı formayı giyip, giymeyeceğini Hakimiyet Gazetesi'ne açıkladı

Serdar Özbayraktar kalacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de geçirdiği kötü günlerin ardından lige tutunamayan ve maddi problemlerin gölgesinde TFF 2. Lig’e düşen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’da yeni sezon öncesi belirsizlik hakim. Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde F. Karagümrükspor’dan transfer edilen ve 9 maçta forma giyerek 2 gol kaydeden takımın tecrübeli kaptanı Serdar Özbayraktar, takımdaki geleceği hakkında spor müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya açıklamalarda bulundu.

Ramazan ayı münasebetiyle memleketinde olan Serdar, “Tüm islam aleminin ve Elazığlılar’ın ramazan ayı mübarek olsun. Bildiğiniz üzere sezonu yeni tamamladık. Bizlerde bu arada dinlenme fırsatı buluyoruz. Şanssız bir şekilde küme düştüğümüze inanıyorum. Önemli olan ama düştüğün yerden yeniden kalkmaktır. Tatil dönemi bittikten sonra oturup konuşacağız. Benim için öncelikli olan tabi ki Elazığspor’dur. Tatilden sonra oturup konuşacağız ve ona göre hareket edeceğiz. Elazığspor’la görüşmeden adım atmayacağım” ifadelerini kullandı.

İkinci Elazığspor kariyerinde forma giydiği 9 maçta 2 gol kaydeden 38 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2019 itibariyle sona erecek.