SERDAR 'BÖYLE BİR LİSTE BEKLEMİYORDUM'

Erol KARA/ Ak Parti Elazığ Milletvekili TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ömer Serdar, yeniden listeye giremediği için kırgın olmadığını belirterek, 'Elâzığ 'da ilkleri başarmış sosyal tabanı olan biriydim, benim için sürpriz oldu.

 SERDAR 'BÖYLE BİR LİSTE BEKLEMİYORDUM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ben listeleri böyle beklemiyordum. Listeleri eleştirmek istemiyorum. Bunun pratik bir katkısı olmaz. Hatalar olmuştur. Türkiye’nin geleceğini, Elazığ ‘ın geleceğini bir başkalarının hatalarına kurban edemeyiz.  Partimizin arkasında durmak zorundayız. Türkiye’nin geleceği Ak Parti’nin geleceği ile özdeştir. 24 Haziran’a kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

24 Haziran seçimlerine Ak Parti’nin zorunlu olarak karar verdiğine dikkat çeken Ömer Serdar,” Türkiye’de istikrarın temini açısından 4 yıl iş başında olacaktık. Ancak yaşanan süreç 15 Temmuz ve Anayasa değişikliği ile yeni bir sistem modeli ile toplumun karşısına çıktık. Burada MHP ile oluşturulan bir siyasi  anlaşma ile Türkiye’ nin istikrarı  olması açısından ve Türkiye’nin bölgesinde Dünyada güçlü merkez ülke olması açısından sistemi revize etmesi gerekiyordu. Anayasa değişikliğini bunun üzerine yapmış ve Referanduma gitmiştik.” dedi.

 

KAMOYUNUN TAKDİRİNİ KAZANDIM

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar,’’Eğer güçlü Türkiye olmazsa burada yapılan planlamalar yeni sosyolojiyi zedeleyecek. Etnik mezhebi yeni fay hatlarıyla birlikte bu bölge çalkalanacak. Güçlü bir Türkiye olursa planlamalara dâhil olacak reeline uygun planlamalara müdahil olacak. Ak Parti kadroları bunu başarabilecek kadrolar. Biz hem Türkiye’ye, hem Elazığ ‘a hizmet etmek için yola çıktık. Yola çıkarken de Milletin tercihleri ile yürüyeceğiz. Milletin değer yargılarına itibar edeceğiz. Onlarla paralel görevimizi yapacağız Görev sürem boyunca da bunu yapmaya çalıştım. Vatandaşların bana gösterdiği ilgiden yola çıkarak diyorum ki, Elhamdülillah ben görevimi yapmışım. Şerefimle görevimi yapmışım. Önemli projelerini bizatihi önderlik yapmış bütün arkadaşlarımla birlikte gerçekleştirdik. Milletvekilliği vasfı gereği neyse bunu aşarak yapmaya çalıştık. Bu konuda kamuoyunun takdirini kazandık. Eğer Milletvekilliği milletin gönlünde taht kurmak ise, ben bunu başardığıma inanıyorum.’’ diye konuştu.

 

LİSTELERİ ELEŞTİRMEK İSTEMİYORUM BUNUN KATKISI OLMAZ

Biz Elazığ ‘a bir çıta yakalattık diyen Ömer Serdar, şimdi bu çıtanın üzerine çıkmak gerekiyor. Yeni listeye giren arkadaşlarıma düşen de Elazığ siyasetinde artık gerçekten Elâzığ ‘ı Türkiye’de konuşmak konuşturmak olmalıdır.’’ şeklinde konuştu.

Ömer Serdar,” Millete anlatmaya çalıştığım şu; hatalar olmuştur. Türkiye’nin geleceğini ve Elazığ ‘ın geleceğini bir başkalarının hatalarına kurban edemeyiz.  Partimizin arkasında durmak zorundayız. Türkiye’nin geleceği ve Ak Parti’ nin geleceği ile özdeştir. 24 Haziran’a kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Listeler açıklandı ben böyle bir liste kesinlikle beklemiyordum.  Eğer Milletvekilliği için bir kriter konulacaksa Elazığ ‘dan vekil olduğum dönemde Elazığ ilk defa TBMM Başkanlık divanında temsil edildi. 2.Yasama dönemi başlarken daha 7 ay önce Cumhurbaşkanımızın emri ile Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanlığına getirildim. Elazığ ikinci kez kırmızı plaka ile tanıştı. Elazığ ‘da ilkleri başarmış sosyal tabanı olan biriydim, benim için sürpriz oldu. Ben listeleri böyle beklemiyordum. Listeleri eleştirmek istemiyorum. Bunun pratik bir katkısı olmaz. “ dedi.