Sen Gakgoş'sun, forman galibiyetle döner!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, yarın deplasmanda Niğde Anadolu FK ile karşı karşıya gelecek

Sen Gakgoş'sun, forman galibiyetle döner!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 6. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor, Niğde Anadolu FK’nın konuğu olacak. Bu karşılaşma için önceki gün Niğde’ye geçen, maçın son çalışmasını da bu kentte gerçekleştiren temsilcimiz, kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimizde bu maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. 2018 yılında Niğde Belediyespor’un yerine kurulan ve Altınordu’nun pilot takımı olarak 2. ligde mücadelesine devam eden Niğde Anadolu FK, lige kötü bir başlangıç yaptı ve 1 puanla 17. basamakta kendine yer buldu. Temsilcimiz 52 yıllık tarihinde Niğde ekibiyle ilk kez karşı karşıya gelecek.

Bugünkü maç öncesinde Birevim Elazığspor, geride kalan 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 7 puan topladı. Temsilcimiz, 5 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü. Ev sahibi Niğde Anadolu FK ise geride kalan 5 maçta 1 beraberlik ve 4 yenilgi alırken henüz daha galibiyetle tanışmadı. Niğde ekibi 1 puanla 17. sırada bulunurken, attığı 4 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin sahaya; Ali Karataş, Murathan Özen, Onur, Yiğitcan, Ahmet Burak, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci, Murat Ceylan, Cengizhan (İzzet), Serdar Özbayraktar ve Ömer Yıldız onbiriyle çıkması bekleniyor. 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te Niğde 5 Şubat Stadı’nda oynanacak olan ve Ordu Bölgesi’nden Klasman Hakemi Adem Cinek’in yöneteceği maç TRT Kurdi’den canlı yayınla ekranlara getirilecek.