Selçuk Öztürk'ten adaylık sinyali!

Selçuk Öztürk'ten adaylık sinyali!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor Eski Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Kanal Fırat’ta canlı olarak yayınlanan “Maraton” programına katıldı. Elazığspor’a dışarıdan destekleri olduğunu ve 3 Aralık’ta yapılması planlanan Olağan Genel Kurul’da ciddi aday olmadığı takdirde kendisinin aday olduğunu belirten Selçuk Öztürk “Ben kimseye bu kulübü kapattırmam”dedi. Öztürk’ün açıklamalarından satırbaşları şöyle;

TATOS, ELMAR ve MEHMET YİĞİT’LE GÖRÜŞTÜ!

“Bizim dışarından Elazığspor’a desteklerimiz var. Kaptan Mehmet Yiğit’i arayıp Eskişehirspor maçını kazanmalarını söyledim. Aralık ayında birileri iştahlansın gelip alsınlar futbolcular da parasını alsın. Oyuncular bizlere de söz verdiler. Maçtan sonra beni arayıp ellerinden geleni yaptıklarını söylediler. Bütün takıma prim göndereceğiz. Elmar konusunda da dün konuştum. Ona da aynı şeyleri izah etik. Tatos ile daha önce konuşmuştum. Elmar’a da 6 maç kaldı dedik. Taraftarımızı yüz üstü bırakmayın dedim. Bu kulübe heyecan vereceksiniz dedim. Gelen yönetim size ödeme yapmazsa zaten serbest kalırsınız ve bizlere teşekkür ettiler.”

“KULÜBÜ KİMSEYE YEM ETMEM”

“Anlayışlı ve düzgün yönetim gelse biz de yardımcı oluruz. Benim parama güvenen insanlar gelecekse biz görev yapalım. Gelen yönetim ortaya kaynak koyar, bütçe koyar. Belediye de şu kadar ben verdim der. Biz de üzerimize düşeni yaparız. Bu olmazsa gelen yönetime bakacağım. Elazığspor’u ben kimseye kapattırmam. Kapanacağı yerde ben varım. Kongrede bir yönetim talip olmazsa, Elazığspor kapanma durumuna, kayyum durumuna gider. Bu durumda da ben kimseye bu kulübü kapattırmam. 2013 yılında da bunu söyledim ve geri döndüm. Şimdi de bu kulübü kimseye yem etmem. Biz Elazığspor’un hizmetindeyiz.”

“İRFAN BAŞKAN 59 BİN TL HACİZ GÖNDERMİŞ”

İrfan Yumakgil’in ilk başkanlık yaptığı döneme ilişkin olarak da değerlendirmelerde bulunan Öztürk, “İrfan başkan 3 aylık yönetimi döneminde Elazığspor’a 59 Bin para vermiş ve Hayrettin başkan döneminde de Elazığspor’a 59 Bin haciz gitmiş. Hayrettin Bey de pazarlık yapmış, ödemiş ve haciz kalkmış” ifadelerini kullandı.

“ALACIĞIMI KALDIRDIĞIMDA 3 SENE GERİYE GİDERİM”

“İrfan başkana 2 Milyon TL bul transfer tahtası için yardımcı olacağım dedim. 2 Milyon bulamamış ama bana benim önümü aç diyor. Ben alacaklarımı kaldırdığım zaman eski yönetim döneminde oyunculara 14 Milyon TL borç var. Bu insanlar benden sonra sıraya girdi. Ben alacağımı kaldırdığımda 3 sene geriye giderim. Bana kim garanti verecek. Ben İrfan başkana garanti ver dedim. Yine o parayı alıp size vereyim dedim. %8’lik icradan kaynaklanan faizi de ben karşılayayım dedim. Sonra Selçuk Öztürk’ün alacağı konuşuluyor. Benim alacağım 2 Milyon civarındadır. 1 Milyon 180 Bin TL de vergi borcu var. En arkada sıramı bekliyorum. Ben tek kalemde Elazığspor’a 500 Bin TL para bağışladım. Ben içerideki personel için 5 Milyon 200 Bin TL’lik dosya önüme geçti. Personeli bir günlük çıkartmışlar. Personel ihtar çekmiş. Yaklaşık 3 Milyon TL personel alacağı olarak geri dönmüş. İcra dosyasına itiraz etseydim o dönem kulüp ne lisans alır ne de transfer tahtasını açabilirdi. Hatta personel 1 Kuruş para alamazdı.”