BULUT: 'BAYRAKTAR UMUTLANDIRDI, GURURLANDIRDI'

Erol KARA/Selçuk Bayraktar ile hem umutlandıklarını hem gururlandıklarını söyleyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, geleceğe dair ümitlerin arttığını söyledi.

BULUT: 'BAYRAKTAR UMUTLANDIRDI, GURURLANDIRDI'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bulut, ”Bu tür başarıyı provoke  etmek isteyen, gözden düşürmek isteyen, bunun üzerinden siyaset üretmek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaklar. Bu aziz millet art niyetlilere pirim vermeyecektir çünkü yapılan işler ortada” dedi.

Türkiye'de Selçuk Bayraktar gibi gençlerin yetişiyor olmasının gurur verici olduğuna işaret eden Metin Bulut,“Selçuk Bayraktar’ın da içinde bulunduğu yapının gençliğe  kaynak aktarması, gençliği önemsemesi hakikaten hepimizi umutlandırdı” dedi.

Selçuk Bayraktar ile Türkiye’nin bir ufuk ortaya koyduğunu belirten Bulut,“Türkiye özellikle uçan otomobil ile belki bir kaç yıl sonra dünyanın en iyi ülkelerinden bir tanesi olacak şekilde bir ivme yakaladı.”dedi.

SELÇUK BAYRAKTAR ÜLKENİN DİKKATİNİ CEZBEDİYOR

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut,” Gençlerimizi sosyal içtimai hayatın içerisinde, bir yandan bilim ve teknolojiye uygun yetiştirmek gerekiyor bir yan dan da sosyal hayata hazırlamak gerekiyor. Bu yönüyle Selçuk Bayraktar gerçekten çok önemli bir iş yapıyor. Bu yapmış olduğu işte Türkiye'nin dikkatlerini cezbediyor, vatandaşımızda hakkı teslim ediyor. CHP’li bazı densizler bu tür başarıyı provoke  etmek isteyen, gözden düşürmek isteyenler, bunun üzerinden siyaset üretmek isteyen insanlar da çıkacaktır ama milletimiz  bugüne kadar onlara prim vermemiştir. Bundan sonrada vermeyecektir. Biz onlarla aslında aynı gemideyiz ama, onlar bunun  farkında değiller.Onlar bu işi bütün yapmış oldukları işlere sadece siyasi gözlükle bakıyorlar buda doğru bir şey değildir.” dedi.

ARTIK SOLUNUM CİHAZI ÜRETİYORUZ

Türkiye’nin sadece siyaset üreterek, ayakta kalan bir ülke olmadığını söyleyen Bulut,” Bir solunum cihazı  ne kadar kıymetli, ne kadar önemli olduğuna hepimiz  yakından şahitlik ettik. Bugün itibariyle aylık 5000 tane üretebilecek kapasiteye ulaştık.” dedi.