Şekerspor iftar programında buluştu

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi'nde haftalar öncesinden şampiyonluğu garantileyen Şekerspor ailesi iftar programında bir araya geldi

Şekerspor iftar programında buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyonluğu garantileyen köklü kulüplerimizden Şekerspor, iftar yemeğinde buluştu. Şeker Fabrikası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Ahmet Özden Özen, Şeker Fabrikası Müdürü Mümtaz Çelik, Şekerspor Teknik Sorumlusu Hasan Ekrem ve sporcular katıldı. 

İftar programı sonrası kulüp üzerinde emekleri olan isimlere plaketleri takdim edildi ve 2. Amatör Küme’yi şampiyonlukla tamamlamayı garantileyen yeşil-beyazlı ekibe kupası verildi. Kupayı alan Şekerspor kaptanı Samet Ersöz, “Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Burada çok değerli abilerim, kardeşlerim hepiniz hoşgeldiniz. Şekerspor'un bendeki yeri çok farklı. Futbol hayatıma 1996 yılında Şekerspor ile başladım. O süreçte birçok şampiyonluklar yaşadık. Tabi o süreçten sonra dışarılarda bayağı bir futbol oynadık. Nasip oldu finali Şekerspor ile yaptık. Finalimi şampiyonlukla bitirdim. Şekerspor'a bundan sonraki süreçte her zaman bir abilik, bir kaptanlık, elimden gelen her şeyi yaparım. Allah yardımcıları olsun. Çok değerli insanlar. Bu ailenin bir ferdi olduğum için çok mutluyum. Çok özel yerleri var bende” dedi.