ŞEHRİN YÜKSELEN DEĞERİ: TETİŞ YAPI

ŞEHRİN YÜKSELEN DEĞERİ: TETİŞ YAPI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehirlerin tartılmasında ve bilinmesinde o şehirde bulunan ve önemli bir marka değerine ulaşan ticari şirketlerdir.

İlimizden bulunan, ülkemizde ve hatta yurtdışında önemli projelere imza atan, gururumuz olan şirketlerimizin sayısı az değil.

Gülsan İnşaat, Çelikler Holding, Açılım İnşaat, Ziver İnşaat, Har Holding ve her ailenin ve gencin yolunun düştüğü Final Dershaneleri.

Bu firmalarımız bulundukları her bir sahada hem güzel işlere imza atıyor hem de bünyesinde yüzlerce Elazığlı hemşerimizi istihdam ediyorlar.

Son yıllarda bu şirketlerimize yeni bir firmamız daha eklendi. Geçtiğimiz gün tanıtım toplantısıyla görücüye çıkan ELYSIUM projesini üstlenen TETİŞ Yapı, önümüzdeki dönemlerde adını daha sık ve başarı hikâyeleri ile duyacağımız firmalarımızdan bir olacak gibi duruyor.

Samimiyetin, dürüst çalışmanın, birbirlerine güvenerek bu şehri sevmenin bir yansıması olarak kurulan ve ortaklığın en güzel numunesinin verildiği TETİŞ Yapı, şehrin gurur projelerinden biri olan Kültür Park’ı  tamamlayarak hizmete sunmuştu.

Yurdun birçok ilinde hastane, kamu binası ve TOKİ inşaatları yapan ve yüzlerce hemşerimize iş ve aş sunan TETİŞ yapının ortakları güzel insanların, bu şehre yapacakları daha birçok güzel icraatları olacağına inanıyor, kendilerine başarılar diliyoruz.