'ŞEHRİN BİRÇOK SORUNU ÇÖZÜLDÜ'

Nisa Yılmaz/Ak Parti Elazığ Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

'ŞEHRİN BİRÇOK SORUNU ÇÖZÜLDÜ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Metin Bulut,Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret ederek,seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi,ayrıca gündem ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

HAKİMİYET ÇOK ETKİN BİR GAZETE

Seçim gezilerinden fırsat buldukça basın ve medya kuruluşlarını da ziyaret ettiklerini ifade eden Bulut,’’Medya çalışanları ile sürekli birlikteyiz fakat bir nezaket ziyareti gerçekleştirelim dedik.Hakimiyet, basın hayatına yakın zamanda girmiş kısa sürede çok yetkin ve etkin bir gazete olmuş. Bugün gazetenin kurumsal yapısına baktığımızda, geleceği hakkında ipuçları da veriyor. Bunu görünce fevkalade mutlu oldum. Güçlü medya, güçlü siyasetçi anlamına gelir. ‘’dedi.

KUZOVALILAR İÇİN 32 YILLIK MESELE BİTTİ

Metin Bulut,’’Seçim kampanyasına ilk başladığımızda söylenen şeylerden bir tanesi de her dönem olduğu gibi ‘ne yaptınız’ sorusu oldu. Ben de çok şaşırmıştım. Özeleştiri yapmak gerekirse, izah noktasında eksik kalmışız. Anlattıkça vatandaşında ikna olduğunu ve teşekkür ettiğini gördük. Karşımızdaki rakip siyasetçilerin hepsinin önümüze koymuş olduğu sıkıntıların, sorunların hiçbir tanesi bu dönem konuşulmuyor Elazığ’da. Demek ki bu sorunların hepsi hallolmuş durumda. Geçen yıl aday olduğumuzda konuşulan konulardan bir tanesi Kuzova’ydı. Kuzovalılar için 32 yıllık mesele bitti. Bir diğeri de uluova meselesinin çözüme kavuşması oldu. ‘’diye konuştu.

ELAZIĞ’IN ÖNEMLİ SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ

Elazığ’da bir çok sorunu çözdüklerini ifade eden Metin Bulut,’’ Yine geçen sene konuşulan Yimpaş binasının kaldırılması, yıkılması meselesi. Hukuki bir sorun vardı bununla ilgili. Kaldırılarak yerine mükemmel bir eğitim tesisi yapıldı.  Şor şor deresi, Elazığ’ın en büyük problemlerinden bir tanesiydi. Belediye ve DSİ’nin işbirliği ile bu sorun ortadan kalktı. Hamzabey içme suyu isale hattı da yakında gelecek. Bunlar Elazığ’ın temel sıkıntılarıydı. Açılması erken bir tarihe alınan bölge hastanesi yapımı devam ediyor. Havaalanının ikinci pisti yapılıyor şuan. Ankara’dan sonra ikinci pisti olan tek havalimanı Elazığ olacak. 1 milyon yolcu kapasiteli havalimanına ulaşmış bir Elazığ. Stadyumla alakalı ciddi meseleler konuşuluyor. Bir takım girişimler ve niyetler oldu ama sonuç alınacak adımlar atılmamıştı. Bunu zorladık. Elazığ’da 21 Haziran’da ihalesi yapılacak. Türkiye’nin en iyi statlarından biri yapılıyor şuanda. Hükümet Konağı, Emniyet, defterdarlık binası bitmek üzere. ‘’dedi.

ELAZIĞ ÖRNEK BİR ŞEHİR OLDU

Bulut,’’Elazığ’ın temel meselesi olmuş, kangrenleşmiş hiçbir meselesi kalmamış. Bu şehirde yaşamayan ve siyaset yapmak için gelen insanlar bir takım  bilgi kirliliği oluşturuyor. Elazığ özenilecek iller arasında yer alıyor. Komşu illerden bir tanesi Sayın Cumhurbaşkanından talep ederken ‘Elazığ’ın bölge hastanesi var, bizim niye yok, biz bu konuda müştekiyiz’ dediğini biliyorum. ‘Elazığ’ın güney çevreyolu bitti, kuzey çevre yolu açılıyor, bizim hala çevreyolumuz yok’. Elazığ’ın havaalanı ikici pistine kavuşurken bizim terminal binamızda sıkıntılar var dediğini biliyoruz. ‘’dedi.

ELAZIĞLILARDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Metin Bulut,’’ İl teşkilatımızla, milletvekili arkadaşlarımızla, kuruluşlarla birlikte olmamız başarıyı getirdi. 5 milletvekili ile güçlü bir şekilde gitmek istiyoruz. Aynı uyumu devam ettirmek istiyoruz. Elazığlı hemşerilerimizden destek bekliyoruz.’’

Metin Bulut, daha sonra Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.