ŞEHİT KORGENERAL HULUSİ SAYIN CADDESİ YENİLENİYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Cadde yapılacak çalışmalarla 6 şeride çıkarılacak.

ŞEHİT KORGENERAL HULUSİ SAYIN CADDESİ YENİLENİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan şehir içi ulaşım sorunlarını rahatlatmaya yönelik projeleri doğrultusunda, şehir genelinde trafik yoğunluğunun asgariye indirilmesi amacıyla çalışmalar devam ediyor. Şehir içi ulaşımda yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak, ulaşım koşullarını şehrin gelişimine entegre etmek, modern ve kaliteli bir ulaşım ağı oluşturma hedefi doğrultusunda şehir genelinde bir yandan yeni cadde ve bulvarlar hizmete sunulurken, bir yandan da mevcut yollarda genişletme ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte cadde üzerinde incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, şehrin ulaşım ağını güçlendirme ve trafik sorununu asgariye indirme yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Her alanda olduğu gibi yollarıyla kaldırımlarıyla da modern ve kaliteli bir kent oluşturmak amacı doğrultusunda çalıştıklarını belirten Başkan Şerifoğulları, “Yapacağımız her çalışmayla şehrimizi daha yaşanabilir, daha müreffeh bir hale getireceğiz.” diye konuştu.

Şehrin ana arterleri arasında yer alan ve 4 şerit olarak hizmet sunan Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi, gerçekleştirilecek yol genişletme çalışmalarıyla 6 şerit olarak düzenlenecek. Cadde, yürüyüş yolları ve aydınlatma çalışmalarıyla yeni bir kimlik kazanacak.