SEÇMEN KARARSIZ

31 MART YEREL SEÇİMLERİNE YAKLAŞIRKEN BİR ÇOK  SEÇMENİN KAFASININ KARIŞIK OLDUĞU VE TÜRKİYE GENELİNDE SANDIKTAN SÜRPRİZ SONUÇLARIN ÇIKABİLECEĞİ İDDİA  EDİLİYOR

SEÇMEN KARARSIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart seçimlerine doğru yaklaşılırken seçmenlerin büyük bir bölümü oy verecekleri parti konusunda kararsız olduklarını ifade ediyorlar.

PARTİ FANATİZMİ YOK OLDU

31 Mart yerel seçimleri öncesinde görüşlerini aldığımız seçmenlerin önemli bir bölümü şimdiye kadar  oy verdikleri siyasi parti alışkanlıklarını bu kez değiştireceklerini ifade ediyorlar.

Bugüne kadar yapılan seçimlerde oy verdikleri parti ve hizmetlere itirazları olmadığını ve ülkede son yıllarda büyük bir değişimin yaşandığını kabul eden seçmenler, ancak tüm bu güzel hizmetlere rağmen toplumda özellikle sosyal hayatta eşit  olmayan bir  gelir dağılımının  olduğunu ve bu gelir dağılımında yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtiyorlar.

YÖNETENLER HALKTAN HABERSİZ Mİ?

Ülkede ciddi anlamda işsizlik ve yoksulluğun olduğunu iddia eden seçmenler,  bu konuda tüm siyasilerin ve   yöneticilerin ciddi adımlar atması gerektiğini ifade ediyorlar.

BÜYÜK PARTİLERDE SÜRPRİZ YAŞANABİLİR

Yerel seçimlerde başta büyükşehirler olmak üzere birçok şehirde sürpriz sonuçların alınabileceği ve bu sonuçların siyasette yeni partilerin doğmasına sebep olabileceğini iddia eden  seçmenler, siyasi partilerin söylemlerinde değişiklik yapmasının şart olduğunu ifade ediyorlar.

 

FAZLA RAHATLIK

Özellikle Ak Parti’nin birçok ilde sıkıntı yaşayabileceğini ve bunun için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her fırsatta ifade ettiği  “girilmedik ev ve gönül kalmamalı”  söylemine  rağmen teşkilatların bir rehavet içinde olmaları ve bu konuda kendi tabanından bile uzak durmalarının sonucunun sandığa olumsuz yansıyabileceğini belirtiyorlar.

KİMSE MECBUR DEĞİL

Seçmenlerin bugüne kadar lider merkezli oy tercihlerinin bu seçimlerde teşkilat ve aday merkezine dönebileceğine  dikkat çeken vatandaşlar, 31 Mart seçimlerinde  adayların ve etrafındaki isimlerin toplumdaki karşılığının ciddi anlamda sorgulanabileceği  bir seçim olacağı  yönünde görüş bildiriyor.