Şaroğlu: 'O Acıyı Unutturmaya Çalıştık'

Erol Kara: CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu'na ait Elazığ'da bulunan Ramada otel, depremin olduğu ilk günden itibaren Afetzedelere sınırsız imkan sunarak Elazığlılardan büyük takdir topladı. Şaroğlu, 'Biz kapılarımızı açarak, o acıyı unutturmaya çalıştık. Bu insani bir görev' dedi.

Şaroğlu: 'O Acıyı Unutturmaya Çalıştık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ocak saat 20:50’de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası Elazığ’ın Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Ramada otelini depremzedelere açarak yüzlerce depremzedenin barınma, yemek, tuvalet ve banyo ihtiyaçlarının giderilmesine vesile olan CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu Elazığlıların gönlünde taht kurdu.

Yüzlerce depremzedenin otele ait arazide çadırlarını kurarak yemek, tuvalet ve banyo ihtiyaçlarını gideren CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, “Bu zor günde vatandaşlarımızın yanında olmazsak ne zaman olacağız. Bu insanı bir şey sonuna kadar hizmetlerimiz devam edecek biz dua almak için yaptık. Başka bir amacımız yok” dedi.

 

İSTEDİĞİMİZ TEK ŞEY DUA

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, “Biz zor günde insanların yanında ne kadar olabiliriz dedik. İnsanlarla ne kadar acıyı paylaşabilirsek o kadar iyi dedik. O acıyı unutturmaya çalıştık, elimizdeki imkânları sunmaya çalıştık. Bu zor günde İnsanları yeme içme barındırma işlemleri bize nasip oldu. Keşke bu acı hiç olmasaydı, böyle olunca da elimizdeki tüm imkânları seferber ettik.

Böyle bir anda kimin neyi varsa paylaşması lazım bize de bu görev düştü bizde elimizden geleni yaptık. Oradaki insanları mümkün olduğu kadar incitmeden en güzel bir şekilde ağırlamaya çalıştık. Memnun kaldıklarını zannediyoruz. Biz dua almak için yaptık böle bir şeye vesile olduğumuz için mutluyuz. Bizim istediğimiz dua başka bir beklentimiz yok” dedi.

‘OTELİN KAPILARINI SONUNA KADAR AÇIN’ DEDİM

Deprem sonrası ilk olarak eşi dostu aradıktan sonra Otelli arayarak kapıları sonuna kadar açın talimatı verdiğini söyleyen Polat Şaroğlu, “Çocuklu ve yaşlı kim varsa bütün salonları açtırdım. Yemek hazırlattım. Elimizde olanı sunmayı çalıştık şimdide çadır alanı ve lavabo ihtiyaçlarını bizim alanımızdan kullanıyorlar.  Çay kahve imkânları hala devam ediyor.

Bizim yaptığımız insanı bir şey bu benimle Allah arasında bir şey. O insanların ihtiyaçlarını gidermek için yaptık inancımız gereği yaptık. Çadırda kalan o insanlara sonuna kadar yardımlarımız devam edecek” dedi.