Saran Holding, Aksaray'a spor salonu yaptıracak!

Saran Holding, Aksaray'a spor salonu yaptıracak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

24 Ocak Elazığ depreminden sonra Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve yönetim kurulunun Elazığ Valiliği’ne yapmış olduğu ziyaret sonrasında İlimize bir spor salonu yapılması noktasında söz vermişlerdi. Yaşanılan pandemi nedeniyle başlanamayan spor salonu inşaatına 13 Ekim Salı günü Saran Holding müteahhitlerinden Erdem Okçuoğlu Elazığ’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaret sonrasında Aksaray Mahallesi’nde 2.Ligde voleybol takımnın olması, dezavantajlı bir Mahalle olması ve spor tesislerinin de az olması nedeniyle Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’yle uzmanları tarafından Aksaray Mahallesi’nde yapımına karar verildi.  Verilen karar Saran Holding yönetim Kuruluna sunulacak. Yönetim Kurulu’nca verilen kararın onaylanması durumunda önümüzdeki günlerde temeli atılacak. Önümüzdeki günlerde temel atımı gerçekleştirilirse Nisan ayı içerisinde işin bitirilmesi planlanıyor.

Ziyarette Aksaray Mahallesi Muhtarı Özcan Bal, ‘’Saadettin Saran ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Bu Mahalle özellikle voleybol da çok başarılı işlere imza attı. Salona çok acil ihtiyacımız var. Yapılması durumunda kendilerine minnet duyacağız.’’ şeklinde konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, ‘’Saadettin Bey’e yapacakları spor salonuyla Elazığ sporuna vermiş oldukları katkılarından dolayı yönetimim adına teşekkürleri bir borç bilirim.’’ İfadelerini kullandı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise, ’’Yapılacak olan spor salonu ile birlikte şehrimizin özellikle güney bölgesindeki sportif ve sosyal açıdan yapılacak faaliyetlerde spor salonu önemli bir görev üstlenecektir. Çok uzun yıllar voleybolda alt yapı pozisyonunda olan Aksaray Mahallesinde 2.Ligdeki voleybol takımımızın hem ligde müsabakalarında mücadele ettiği için hem de özellikle dezavantajlı Mahallemizdeki çocukların kötü alışkanlıklardan korunması yönünde sporla uğraştıklarından dolayı mahallemize ciddi bir sosyal ve kültürel katkı sunacaktır. Bu vesileyle Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran Bey’e Elazığ sporu adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.’’ dedi.