Sakatların son durumu ne?

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor'da sakat futbolcuların durumuna ilişkin olarak sağlık ekibinden açıklama geldi

Sakatların son durumu ne?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftası’nda Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor’da, sakat futbolcuların son durumuna ilişkin olarak sağlık heyetinden açıklama yapıldı.

Akın Çorap Giresunspor maçının 11. dakikasında rakibiyle girdiği mücadele sonucu sakatlanan ve oyuna devam edemeyerek yerini Muhamed İldiz’e bırakmak zorunda kalan Andreas Tatos’un, Samsunspor maçında da forma giyemeyeceği öğrenildi.

Yine Ümraniyespor maçının 73. dakikasında sakatlanarak yerini Muhamed İldiz’e bırakan Theodor Elmar Bjarnason’un durumu maç saatinde netlik kazanacak. Spor servisimizin edindiği bilgilere göre sağ ayak bileğinde yoğun ödem olduğu bildirilen İzlandalı yıldızın, oynayıp, oynayamayacağı maç saatinde netlik kazanacak.

Tetiş Yapı Elazığspor’da sevindirici tek haber ise kaleci Soner Şahin’den geldi. Uzun süredir sakatlık problemi ile uğraşan tecrübeli eldiven, takımla birlikte çalışmalara çıktı. Soner’in Samsunspor karşısında kaleyi koruyup, korumayacağına ilişkin son sözü Teknik Direktör Hüseyin Kalpar söyleyecek.