Sabuncu: ''Şehrin Her Alanında Hizmet Ediyoruz''

Ramazan Bayramının ardından ilk iş günü İl Özel İdaresinde bayramlaşma programı ile başladı.

Sabuncu: ''Şehrin Her Alanında Hizmet Ediyoruz''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurum binasında yoğun katılımla gerçekleştirilen bayramlaşma programına İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Genel Sekreter Mehmet Sabuncu, Genel Sekreter Yardımcıları, Birim Müdürleri, İşçi ve Memur Sendikalarının temsilcileri ve çalışanlar katıldı.

 Bayramlaşma programında bir değerlendirme yapan İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet “On bir ayın sultanı olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Allah yaptığınız ibadetleri ve oruçları kabul eylesin. Ramazanın bize kazandırdığı manevi havayı geri kalan 11 ayda da taşımayı nasip eylesin. Bu duygularla hepinizin bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu “Ramazan ayı boyunca yaptığınız hayırların, ibadetlerin, iyiliklerin Cenabı Allah katında misliyle karşılık bulmasını diliyorum. Özel İdare şehrin en önemli yatırımcı kuruluşlarından biridir, şehrin her alanında hizmet ediyoruz ve bunu 7/24 yaz kış demeden gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayı boyunca da yoğun bir şekilde çalışan fedakârca davranan bütün kademedeki arkadaşlara teşekkür ederim. Biz büyük bir teşkilatız, bu hizmetler bütün arkadaşlarımızın emeği ve gayretiyle olmaktadır. Bizim için bütün çalışanlarımız aynı seviyededir ve aynı öneme sahiptir. Arkadaşlarımızın yaptığı işlerde kurumsal hassasiyeti gözeterek vicdanlarıyla çalışmalarını ve kendinizi hizmet ettiğiniz insanların yerine koyup öyle hareket etmelerini istiyorum. Her arkadaşımız bu ailenin bir üyesidir ve herkesin kendi işini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Bütün çalışma arkadaşlarımın geçmiş bayramını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.