SABUNCU:''HİÇ BİR HAKSIZLIĞIN VE ADALETSİZLİĞİN ARKA BAHÇESİ OLMADIK''

Nisa Yılmaz/Geçtiğimiz günler de görevden alınan Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu,sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

SABUNCU:''HİÇ BİR HAKSIZLIĞIN VE ADALETSİZLİĞİN ARKA BAHÇESİ OLMADIK''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÇOK GÜZEL HİZMETLERE İMZAMIZI ATTIK

Sabuncu mesajında,’’Aralık 2016 tarihinde başladığım İl özel idaresi Genel Sekreterliği görevimden 19 temmuz itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.Elazığ sevdamızla Elazığlılara hizmet etme fırsatı adına kabul ettiğimiz bu görev süresi boyunca kurumsal olarak şehrin her yerinde çok güzel hizmetlere imzamızı attık. Hem hizmet sunduğumuz alanları hem de kurumsal kapasitemizi artırarak görev yaptığımız bu dönemde bulunduğumuz görevi makam olarak algılamadık, hizmetimizi herkese adilane ve insani etikler çerçevesinde yapmaya gayret ettik. Hiç bir haksızlığın ve adaletsizliğin arka bahçesi olmadık. Devletimizin tüm imkanlarını Elazığ halkına sunmanın ve daha neler yapabilirizin derdinde olduk daima.’’dedi.

 

ÇOK SAYIDA TARIMSAL SULAMA VE İÇME SUYU ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİK

Sabuncu,’’İlimizin köy yollarının asfalt oranını % 42 den % 58 e çıkarttık.Çok sayıda tarımsal sulama ve içme suyu çalışmaları gerçekleştirdik.Devam eden İşgem, 112 acil, hükümet konakları projelerini bitirdik.İpekyolu Gençlik Projesi, Harput Diyanet Külliyesi, Elysıum yaşam projesi gibi şehir adına dev projeleri başlattık.Elazığ için büyük bir başarı ile federasyon ve şampiyonluk kupaları ile taçlandırarak süper lige uğurladık bayan basketbol takımımızı.. Yapabildiklerimiz adına Elazığ'a tekrar hizmet etme şansını bize sunan Yüce Rabbime hamd ediyorum.’’diye ifade etti.

ELAZIĞ HALKINA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM

Mehmet Sabuncu,’’Görevimiz esnasında birlikte çalıştığımız İl Genel Meclisi üyelerimize, ilçe belediye başkanı ve kaymakamlarına, köy muhtarlarımıza, İlimizin tüm kamu müdürlerine, STK ve değerli basın mensuplarına, fedakarane çalışan Özel İdarenin her kademesindeki mesai arkadaşlarıma ve değerli Elazığ halkına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bizim hakkımız yoktur varsa da helaldir dostlara, helal edilirse haklar seviniriz. Her zaman Elazığ sevdamız bizi şehre hizmetkar kılacaktır.’’dedi.