SABAHATTİN KAYA: 'GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZDİR'

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, 'Gençlerle Çay Sohbetleri' programında bir araya geldi.

SABAHATTİN KAYA: 'GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZDİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akçakiraz Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen programa çok sayıda genç katılırken, Başkan Kaya gençlerin omuzlarında program yerine giriş yaptı.

Bir önceki dönemde gençliğe yönelik birçok projenin hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Sabahattin Kaya, yeni dönemde de birçok gençlik projesinin hayat bulacağını sözlerine ekledi.

31 Mart sabahına kadar belde sakinleriyle bu tür programlarda bir araya geleceklerinin altını çizen Başkan Kaya, en büyük hizmetin insana yapılan yatırım olduğunu kaydetti.

 

“GENÇLİK MERKEZİNİ İNŞA EDECEĞİZ”

Akçakiraz belde sakinlerinin yüzlerini güldürecek projelerin seçim sonrası start alacağını kaydeden Kaya, programda yaptığı açıklamalarda şunlara değindi:

“Beldemizin kıymetli gençlerine müjdelerimiz olacak. Seçimlerden hemen sonra burada güzel bir Gençlik Merkezi inşa edeceğiz. Merkezimizde değerli genç kardeşlerim gönüllerince vakit geçirecekler. Bizlerin tek gayesi geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizin yüzlerini güldürmektir.

Bizlerden önce görev yapan belediye başkanlarımız kısıtlı imkanlarla büyük projelere imza atamamış, sadece çalışanların maaşlarını ödemişlerdi. Biz çeşitli bakanlıklardan aldığımız hibe desteklerle Allah’ın izniyle vaad ettiğimiz projelerin tamamını yerine getireceğiz.”

 

“AKÇAKİRAZ İMRENİLEN BELDE OLACAK”

Akçakiraz’ın şehre en yakın belde olduğunu ifade eden Başkan Sabahattin Kaya, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Bugün beldemizde çok güzel bir birliktelik söz konusu. Genç kardeşlerimiz, hanım kardeşlerimiz ve belde sakinlerimiz AK Parti’nin en yüksek oy oranına sahip olması adına çalışmalarını sürdürüyorlar. 2014 – 2019 yılları arasında olduğu gibi yeni dönemde de belde sakinlerimizin yüzünü kara çıkarmayacağız. Bizlere olan güveninize mazhar olmak adına gecemizi gündüzümüze katacağız. Bizler gençlerimizin ufuklarını açmak ve her fırsatta onların yanında yer almak adına kendilerine gerekli desteğimizi sunuyoruz. Belediyeciliği sadece bayındırlık alanında değil her yönüyle yaparak insanımızın sesi olmaya gayret gösteriyoruz.

Bugün çay sohbetleri kapsamında sizlerle güzel bir programa imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Desteğinizi önemsediğimizi ifade ediyor, 31 Mart’ta en yüksek oyu almak adına “Durmak Yok Yola Devam Diyoruz”.

Daha sonra programa katılan gençler Başkan Sabahattin Kaya’ya yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri hakkında sorular yönelttiler. Başkan Kaya, soruları özveriyle yanıtlayarak programa desteklerinden dolayı gençlere teşekkür etti. Başkan Kaya programın sonunda gençlerin isteği üzerine selfie çekerek gençlerle bir süre sohbet etti.