S-400'LERİ CHP İSTEMİŞ!..

S-400'LERİ CHP İSTEMİŞ!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD’nin yanı Başkanı Biden yönetiminden hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, yargı sisteminin siyasetten arındırılmasına, güçler ayrılığına, demokratik reformlara, medya, ifade, toplanma özgürlüğü gibi tüm temel hak ve özgürlüklere çok güçlü bir vurgu yapmasını isteyen, Türkiye’nin NATO’dan uzaklaşarak  Rusya ve Çin'le stratejik bir ittifak kurma seçeceğine yaklaştığını, S-400'ler,Türkiye'nin tarihindeki "en pahalı hurdalık" olarak değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Ünal Çeviköz, benzer açıklamalarına devam ediyor.

Dışişleri Bakanlığı 2021 Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde konuşan Çeviköz, Kapalı Maraş'ın açılmasını eleştirerek "Kıbrıs'ta yediğiniz haltları da anlatıyorum, dinleyin" ifadelerini kullandı.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de Çeliköz’e "Sen bize anlatacağına git, Biden’a anlat, Biden seni bekliyor git" diyerek yanıt verdi.

Türkiye’yi Biden’e şikâyet eden, hatta ABD’nin çiçeği burnunda başkanına,Türkiye’deki demokrasiyi hizaya çek diyerek resmen darbe çağrısını dile getiren bir CHP’liden ne kadar yerli ve milli olur ya da olur mu takdiri sizlere bırakıyoruz.

CHP’nin genlerinde var jakoben ve darbeci gelenek. Her ne kadar Kılıçdaroğlu takiyye yaparak bu özelliklerini gizleme ve üzerini setretse de Çeviköz gibi CHP’liler gerçek yüzünü gösteriyor bu partinin. Aslında çok da kötü olmuyor bu durum. İktidar kanadı CHP’nin aslında ne olduğunu ne kadar anlatsa bu kadar etkili olmaz ve karşılık bulmaz. Allah’tan günde iki kere CHP kendisi ile gerçekleri herkese gösteriyor da iktidarın eli güçleniyor.