BİRİLERİNİN ESKİ TÜRKİYE ÖZLEMİ

Sayın Cumhurbaşkanı Milletvekillerine yönelik 'Bazı arkadaşlar paralelcilere karşı acıma refleksi ile hareket ediyor

BİRİLERİNİN ESKİ TÜRKİYE ÖZLEMİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sayın Cumhurbaşkanı Milletvekillerine yönelik “Bazı arkadaşlar paralelcilere karşı acıma refleksi ile hareket ediyor.”diye çok güzel bir söz söyledi.

Evet, ne doğru bir kelime etmiş… Hala Elazığ’da acıma hissiyatından dolayı, Gülen cemaatiyle bağlantılı birçok kilit noktada öyle isimler duruyor ki, anlatamam. Bunu Bizim Elazığ’lı vekiller de biliyor, şehrini yönetenler de biliyor.

Şimdi, “Cemaat mensupları uzaydan mı geldi? Onlar da bizim insanımız” diyenler olabilir.

Ancaaak, cemaatin lideri çıkıp Aziz Türk Milletinden özür dilemeyene kadar benim gözümde ihanet şebekesinin başıdır!

Kedinin fare oynadığı gibi yıllardır Türk milleti üzerinden oynanan oyuna seyirci kalıp alkış tutan Fetullah Gülen ve ekibi de ihanetin içindedir ve her kurumdan tasfiye edilmeleri gerekir.

Bakınız artık, paralel yapının cesareti kırıldı. Allah’ın sopası kafalarına indi. Artık Zeybek oyununu Türkiye de oynamayacaklarını anladılar ama ortalık masalcıdan geçilmiyor.

Şimdi! Paralelciler eski Türkiye özlemini çekiyor. Eğer eski Türkiye’yi özlüyorlarsa, geri gelirler. Kar eden kim olur? Zarar eden kim olur? Onu o zaman görürüz.

Şu paralelciler unutmasın. Biz Türk milleti olarak kolay kolay sokağa çıkmayız. Çıkarsak da geri dönmeyiz!

Birileri yayın yaparak “eski Türkiye, eski Türkiye” deyip duruyor. Eski Türkiye gelirse kim zarar görür baksınlar bakalım.

Burası Patagonya Cumhuriyeti değil!

Hukuk devleti ile yönetiliyoruz. İşine gelmeyen Pennsylvania’ ya gider.

Birileri kalkıp basın yoluyla Paralelcileri savunarak “eski Türkiye” deyip duruyor. Ben de cevabını yazdım. Şimdi cevabını bekliyorum.

Evet, Milletin vekilleri Cumhurbaşkanının sözünü dinlemedi. Elazığ‘da da paralelciler hala en önemli yerleri işgal eder durumda. Artık Elazığ’da sadece aslanlar dolaşmıyor, tilkiler de iş başında.

Şimdi neresi diyenler adresleri benden iyi biliyor. Ama arının kovanına çöp sokmayalım diyerek uzaktan yalnızca izlemekle kalıyorlar.

Çok tuhaf ve anlaşılmaz günler yaşıyoruz. Güçlünün yanında kalarak kendilerini akıllı zanneden siyasi ve dini gladyatörlerin artık sonunun geldiğini hep birlikte göreceğiz.

Milliyetçilik ve Halkçılık kavramlarıyla Pennsylvania‘ya destek veren siyasi parti genel başkanlarının ve ABD icadı sahte hocaların sonunu hep birlikte göreceğiz.