Rüstempaşaspor geri dönüyor!

Elazığ 1. Amatör Küme'de şampiyon olmasına rağmen 2 sezon önce faaliyetlerine son veren Rüstempaşaspor, yeni sezonla birlikte yeniden faaliyetlerine başlayacak

Rüstempaşaspor geri dönüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

2017-2018 Sezonu’nda Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan, daha sonra maddi imkansızlıklardan dolayı kapanan Rüstempaşaspor, 2 sezon sonra güçlü bir oluşumla yeniden faaliyetlerine başlayacak. Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nden itibaren yeni sezonla birlikte faaliyetlerine başlayacak olan Kırmızı – Beyazlı ekipte kulüp başkanı Hamit Erulaş konuya ilişkin bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

“HİÇ KİMSEDEN PARA TALEP ETMEYECEĞİZ”

Efsane geri dönüyor desek yeridir diyen Erulaş, “İçimizde kalan bir ukdeydi. Rüstempaşaspor efsanesi öyle çabuk bitmemeliydi. 43 maç hiç yenilmedik, ilimizi temsil etmek üzere adına BAL Ligi’ne çıktık. O zamanki şartlarda olmadı, hatalarımız oldu. Finalde kulüp kapandı. Kapandıktan sonra aradan geçen 1.5 yıllık zaman diliminde kendi hatalarımızdan da ders çıkarttık. Hiçbir siyasetçimizin kapısını Rüstempaşaspor için çalmayacağız. Ne bürokratlarımızın, ne de siyasilerimizin kapısı çalınmayacak. Bu yola çıkarken benim inanarak söylediğim tek cümle. Rüstempaşaspor çok büyük başarılar elde etti, çok büyük heyecan getirdik amatöre. Tamamen hedefimiz 3. lig. Plan programlarımızı ona göre yaptık. Şu anda ismini açıklayamayacağım çok ciddi bir güçbirliği ile, iki kulübün birleşmesiyle ortaya Rüstempaşaspor efsanesi çıkacak. Hedefimiz namağlup olmak. BAL Ligi’ne çıkıp ilk senede zirveye takım yapıp, 3. lige çıkma gayretinde olacağız.  Bölgesel Amatör Lig’de de yine hiç kimseden bir destek talebimiz olmayacak. Rüstempaşaspor hikayesinin yarım kalmasına yüreği cız eden insanlar bugün yanımızda oldu. Geri döneceğiz inşallah” dedi.