RÜSTEMPAŞA MAHALLESİ ŞERİFOĞULLARI'NI BAĞRINA BASTI

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Rüstempaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin büyük coşku ve sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, 'Biz yola, sizlerin duası ile sizlere hizmet etmek için çıktık. Sabır ve gayretle Elazığımız için bir olup güzel işler başaracağız. Sizlerin bizlere olan güvenini Allah'ın izniyle boşa çıkarmayacağız.''dedi.

RÜSTEMPAŞA MAHALLESİ ŞERİFOĞULLARI'NI BAĞRINA BASTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Rüstempaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Binlerce vatandaşın katıldığı mahalle toplantısında Şerifoğulları için kurbanlar kesildi, meşaleler yakıldı, sloganlar atıldı.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, coşkulu karşılamadan ötürü mahalle sakinlerine teşekkür etti.

31 Mart seçimlerine az bir zaman kaldığını, seçim gününe kadar yoğun tempoda çalışmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Ben bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm, bu şehirde eğitim aldım, bu şehirde baba oldum. Ben bu şehirde Şahin Şerifoğulları oldum. Rabbim bana genç yaşta sizlere hizmet etme fırsatı sundu. İnşallah sizlerin desteğiyle belediye başkanı olarak bu şehre hizmet etmek de nasip olacak. Bugünkü bu coşku ve heyecan bunu en iyi şekilde gösteriyor. Rabbime ne kadar hamd etsem azdır.” diye konuştu.

“FARKLI BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Belediye Başkanı seçilmesi taktirde farklı bir belediye başkanı olacağını vurgulayan Şerifoğulları, “31 Mart’a kadar hem yönetim anlayışımızı hem de projelerimizi sizlere anlatmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ben aday olduğum ilk günden itibaren hep farklı bir belediye başkanı olacağımı söyledim. Belediyeyi yönetirken prensibimiz, usule ve vicdana uygun hizmet yapmak olacak. Sizleri üzmeyi değil sizlerin duasını almak için çalışacağım.” ifadelerine yer verdi.

“BEN BU MİLLETİN, BU TOPRAKLARIN SEVDALISIYIM”

Elazığ’a fayda sağlamaya gayret göstereceklerini belirten Şerifoğulları, şöyle konuştu: “Biz yola, sizlerin duası ile sizlere hizmet etmek için çıktık. Sabır ve gayretle Elazığımız için bir olup güzel işler başaracağız. Sizlerin bizlere olan güvenini Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağız. Belediye başkanlığı vatandaşa hizmet işidir, gönül işidir, sevda işidir. Biz sizlerle el ele gönül gönüle vererek Elazığımızı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Ben bu milletin sevdalısıyım, bu toprakların sevdalısıyım… Ben sizlere hizmet etmek için bu yola çıktım. Sorunlara çözüm getirme, vizyon oluşturma anlamında hiçbir siyasi parti AK Parti ile aynı kulvarda yarışamaz. Belediyecilik diğerlerinin nazarında bir rant kapısı olabilir, bizim nazarımızda sadece millete hizmet kapısıdır. Belediyecilik diğerlerinin nazarında makam vesilesi olabilir, bizim nazarımızda sadece millete hizmetkarlıktır, şehre olan aşktır.”

“PROJELERİMİZLE ELAZIĞIMIZI BİR ÜST AŞAMAYA TAŞIYACAĞIZ”

Elazığ için 11 ana başlıkta 100 proje hazırladıklarını anımsatan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Şehir Planlarımızı, altyapı ve üstyapı projelerimizi, şehrimizin asli karakterini güçlendirecek şekilde tasarladık. Şehrimizin coğrafyasına, iklimine, tabiatına, tarih ve insan dokusuna, büyüme alanlarına uygun projeler hazırladık. Şehrimizin kadınlardan çocuklara, gençlerden yaşlılara, engellilerden sporculara kadar herkese dokunacak mekânlarla donatılmasını sağlayacağız. Değer üreten şehir sloganıyla hazırladığımız projelerimizle Elazığımızı bir üst aşamaya taşıyacağız. Vatandaşlarımızın temel beklentilerini, her alanda hayat kalitesinin yükseltilmesi olarak özetleyebiliriz. Bunun için şehrimizi gayrimenkul odaklı zenginleşme aracı olmaktan çıkartıp, katma değerle güçlenen bir şehir haline getireceğiz.” diye konuştu.