Ruh Sağlığı ve Psikolojik Dayanıklılık Semineri Düzenlendi

İl Sağlık Müdürlüğü 12 yaş üstü öğrencilere yönelik Ruh Sağlığı ve Psikolojik Dayanıklılık Semineri düzenledi.

Ruh Sağlığı ve Psikolojik Dayanıklılık Semineri Düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliğe Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir Kantarcıoğlu, Birim Sorumlusu Dr. Birsen Ademoğlu, paydaş kurum yetkilileri ve tüm kurumların ilgili çalışanları katıldı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir Kantarcıoğlu’nun açılış konuşması ve Müdürlüğe  bağlı Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde görevli Psikolog Veysi Siyah’ın sunumuyla kalabalık bir öğrenci grubuna yönelik gerçekleştirilen seminer sırasında gençlere sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, kendilerini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak üzere çeşitli bilgiler verildi.

Bilindiği üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülkemizde milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla 14-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası olarak kutlanmaktadır.