ROMANYA'DAN  ELAZIĞ'A OBEZİTE AMELİYATI İÇİN GELDİ

Romanyalı Gabriela Breithaugt zayıflamak, fazla kilolarından ve eşlik eden hastalıklarından kurtulmak için obezite ameliyatı olmaya karar vererek Romanya'dan Elazığ'a geldi.

ROMANYA'DAN  ELAZIĞ'A OBEZİTE AMELİYATI İÇİN GELDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Obezite ve şeker hastalığı olan 52 yaşındaki Gabriela  Breithaugt uzun zamandır hastane ve doktor seçimi için araştırma yaptığını, nihayetinde Elazığ Özel Hayat Hastanesi ve Op.Dr. Serdar Gürsul’u tercih ettiğini belirtti.

Özel Hayat Hastanesi bünyesinde yapılan inceleme ve tetkikler sonucunda kendisine morbid obez teşhisi konulan ve obezite ameliyatı için uygun görülen Gabriela  Breithaugt Op.Dr. Serdar Gürsul tarafından yapılan başarılı bir operasyonla yeni yaşamına merhaba dedi.

Hastanın ameliyat sonrası 5-6 aylık süre içinde fazla kilolarından kurtulup sağlıklı kilosuna kavuşacağını ve şeker hastalığında düzelme olacağını söyleyen obezite ve metabolik cerrahi uzmanı Op.Dr. Serdar Gürsul obezitenin çağımızın en önemli sağlık sorunlarından biri olduğunu ve mutlaka obeziteyle mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.

Ameliyat sonrası Gabriela Breithaugt Op.Dr. Serdar Gürsul ve Özel hayat hastanesi çalışanlarına memnuniyet ve şükran duygularını ifade ederek Elazığ’dan ayrıldı.