Renktaşlar ile 5. randevu!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 5. Haftası'nda Bandırmaspor'u ağırlayacak

Renktaşlar ile 5. randevu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 5. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor, Bandırmaspor’u konuk edecek.

Haftaiçinde TFF 3. Lig ekibi Büyükçekmece Tepecikspor’u Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda konuk eden ve rakibine 1-0 yenilerek kupa macerası erken sona eren Bordo-Beyazlı ekibimiz, gözünü yeniden lige çevirdi. Geride kalan 4 haftanın 2’sini galibiyet, 2’sini ise mağlubiyetle tamamlayan temsilcimizde hedef seyircisinin desteğiyle Bandırmaspor karşısında mutlak 3 puan. Temsilcimizde 2 haftalık cezasını tamamlayan Kadir Taşoğlu, Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın şans vermesi halinde sahada olabilecek. Geride kalan 4 maçın 2’sini kazanan, 2’sinden ise beraberlikle ayrılan Bandırmaspor, Elazığ’a namağlup ünvanı ile geliyor.

BAN-BAN’DA TANIDIK İSİMLER VAR

Bordo-Beyazlı ekibimizle haftasonu karşı karşıya gelecek olan Balıkesir ekibinde tanıdık isimler de mevcut. Tecrübeli isimler Adem Alkaşi ile Batuhan Karadeniz’in yanı sıra kaleci Zülküf Özer, teknik heyetin şans vermesi halinde Elazığspor maçında sahada olacaklar.

REKABETTE ELAZIĞSPOR FARKI!

İki renktaş takım tarihleri boyunca yarın 5. kez karşı karşıya gelecekler. Elazığspor – Bandırmaspor rekabetinde geride kalan 4 maçın tamamını Elazığspor kazandı. İki takım son olarak 2016-2017 Sezonu’nda TFF 1. Lig’de karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçı 2-0 kazanan temsilcimiz, deplasmanda da 2-1’lik skorla gülmüştü. Aynı sezon Bandırmaspor lige tutunamamış ve küme düşme üzüntüsü yaşamıştı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Pazar günü oynanacak olan maça; Ahmet Doğan, Murathan Özen, Yiğitcan Erdoğan, Onur Alsu, Ahmet Burak Solakel, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci, Cengizhan Akgün, Murat Ceylan, Serdar Özbayraktar ve Ömer Yıldız onbiriyle çıkması bekleniyor.

29 Eylül Pazar günü saat 15.00’te Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan ve Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Burak Pakkan’ın düdük çalacağı maç Kanal 23’ten canlı olarak ekranlara getirilecek.