Ramazan yardımları devam ediyor

Elazığ İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi iş birliğinde hazırlanan yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya devam ediyor.

Ramazan yardımları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kornavirüs (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü vatandaşlar başta olmak üzere Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri için seferber olan Müftülük ve TDV Şubesi yardım kolilerini sahiplerine teslim ediyor.

Elazığ İl Müftülüğü organizesinde Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı içerisinde Elazığ’da ihtiyaç sahibi insanlara gıda kolileri hazırlayıp dağıtımını yaptıklarını belirten TDV Şube Temsilcisi Evren Atal;“Paylaşma ve yardımlaşmanın doruk noktaya çıktığı Ramazan’da gönüller inşa etmeye ve hayır kapılarını açmaya devam ediyoruz. Her birisinin içerisinde; çay, un, pirinç, yağ, makarna, bulgur, mercimek, nohut, şeker, tuz, çorba, salça, fasulye ve zeytin gibi temel gıda malzemelerinin yer aldığı kolilerimizi vatandaşlarımızın evlerine kadar götürüp teslim ediyoruz ve onların hayır dualarını alıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“Çocuklara Dergi Hediye Ediyoruz”

Türkiye Diyanet Vakfı’na desteklerini esirgemeyen hayırseverlere de teşekkür eden Atal, ayrıca gıda yardımlarının yanı sıra sokağa çıkamayan çocukları da unutmadıklarını ve onlara da okumaları için Diyanet İşleri Başkanlığı Çocuk Dergilerini hediye ettiklerini sözlerine ekledi.