Rakibimiz, transferde rotasını çizdi

Bellona Kayseri Basketbol takımı yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı Kırmızılılar kadrosuna 10 oyuncu katacak

Rakibimiz, transferde rotasını çizdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Kübra Kabukçu

Temsilcimiz B. Elazığ İl Özel İdare’nin Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki rakibi Bellona Kayseri Basketbol takımı, 2020-2021 sezonu için transfer çalışmalarına hız verdi. İlk olarak başantrenör Ayhan Avcı ile yeniden anlaşan sarı-kırmızılı kulüp, transfer rotasını belirledi. Bellona Kayseri Basketbol takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, yeni sezon için 10 transfer yapacaklarını söyledi.

6 YERLİ, 4 YABANCI

Bellona Kayseri Basketbol takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, "Önümüzdeki sezon başarı çıtasını yükseltmek istiyoruz. Kadromuzda Alt yapıdan A takıma çıkan 2 oyuncumuz var. Bunların yanına 6 yerli, 4 de yabancı oyuncu transfer edip hem ülkemizde, hem de Avrupa maçlarında başarılı bir dönem geçirmek istiyoruz" dedi.

 

BAŞLAMA TARİHİ BELİRLENDİ!

TKBL’nin lig kurulu yapıldı. Toplantı sonrasında yeni sezonun başlama tarihi 3 Ekim 2020 olarak belirlenirken normal sezonun bitiş tarihi 28 Mart 2021 olarak belirlendi. Federasyon Kupası’nın ise 20 Eylül 2020’de başlayacağı belirtilirken play-off maçlarının 3 Mayıs 2021’de noktalanacağı ifade edildi.