PTT 177 Yaşında!

Tamer ÖREN - Elazığ PTT Başmüdürlüğü PTT'nin 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle 177. sıradaki müşterisine Ay-yıldız motifli duvar saati hediye etti.

PTT  177 Yaşında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) 177. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Elazığ Başmüdürlüğü teşkilatlarının kuruluş yıldönümü nedeniyle işlem yapmak için bekleyen  177. sıradaki müşteriye Ay-yıldız motifli duvar saati ve pul koleksiyonu hediye etti.

Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan  Elazığ PTT Başmüdürü Ahmet AHISKALI “  177.Kuruluş Yıl Dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın büyük onurunu yaşıyoruz. Kurumumuz 1840 yılında zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla başladığı hizmet serüveninde Ülkemizin en ücra köşelerine daima hizmet götürmeyi ilke edinmiş ve bu ilke doğrultusunda Yurt sathında 4 bin 800 iş yeri  bin 900'ün üzerinde ATM cihazı ile Türkiye’nin en geniş otomasyon ağına sahip bir Kamu Kuruluşu olarak hizmet sunmaktayız” dedi.

Müşteri memnuniyetinin ön planda tutularak yürütülen “Değişim,dönüşüm, ve gelşim çalışmaları hakkında bilgiler veren AHISKALI “Gişe Otomasyonu projesi hızla tüm işyerlerimize yaygınlaştırılmaya çalışılmış, bu sayede bankaların bulunmadığı yerleşim birimlerinde   finansal hizmetlerdeki bu açık kapatılmıştır. Kuruluşumuzda  bir çok banka adına tahsilat yapılmakta olup, kredi vermektedir. HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) hizmeti tüm işyerlerimizde verilmekte olup her türlü sigortacılık hizmetleri, UPT (Ucuz Para Transferi)- Western Unıon (Uluslararası Para Transferi) işlemleri hızlı bir şekilde yürütülmektedir. Yine ilimizde Elektrik, Doğalgaz ve Su  fatura tahsilatı işlemleri Merkez ve Şubelerimizin yanı sıra7/24 esasına göre çalışan ATM’lerinde de  yapılmaktadır. Diğer hizmetlerimize ilave olarak hizmete sunduğumuz “PTT KARGO” ile müşterilerimizin kargolarını rekabet edilemez fiyat listesi ile en kısa sürede ucuz ve süratli olarak 5 binin üzerinde araç filosu ile halkımızın hizmetine sunmanın onur ve gururunu yaşamaktayız.

10 PTT Merkez Müdürlüğü  25 PTT Şubesi ve  5 acente olmak üzere toplam 40 iş yerimizin tamamında gişe otomasyonuna geçilmiştir” diye ifade etti.