PROJELERİMİZ HAYATA GEÇİYOR

Erkan BAY/ Elazığ Belediye  Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

PROJELERİMİZ HAYATA GEÇİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hakimiyet Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada, 11 başlıkta açıkladıkları 100 projenin tamamını hayata geçirerek Elazığlılara verdiği her bir sözü tutacaklarını ifade etti.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim döneminde açıkladığı İstihdam ve Kalkınma Projelerini hayata geçirebilmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü ifade etti.

YATIRIMCILARIN ELAZIĞ İLGİSİ

Başkan Şerifoğulları, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve beraberindekilerle birlikte gittiği İstanbul'da Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Genel Başkanı Hadi Karasu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini anımsatarak, şehrimize yatırım yapmak isteyen bir bir müteşebbise her türlü kolaylığın sunulacağını, önemli oranda istihdam sağlayacak yatırımların Elazığ'a hayırlı olmasını temenni etti.

ŞEHİR EKONOMİSİNE KATKI SUNUYORUZ

5 yıllık süre içerisinde tüm projeleri hayata geçirebilmek için çok çalışacaklarını belirten Başkan Şerifoğulları; "Hem Elazığ'da hem de dışarıda yatırımcılarla sürekli irtibat halinde olduklarını,  5 yıl içerisinde hayata geçirecekleri projelerimizle şehir ekonomisine ve istihdamına ciddi katkı sağlamış olacaklarını ifade etti.

100 PROJEMİZ DE HAYATA GEÇİRİLECEK

Seçim döneminde 11 başlıkta açıkladığı 100 projenin hayata geçirilebilmesi için yoğun çaba harcayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, projeleri arasında büyük önem verdiği İstihdam ve Kalkınma Projelerinde somut adımlar atmaya devam ediyor.

Ekonomi ve istihdamın gelişmişlik düzeyini belirlemede büyük rol oynadığını ifade eden Başkan Şerifoğulları, "İnşallah hayata geçireceğimiz projelerle bu gelişime bizler de katkı sunacağız" dedi.

“MOBİLYAKENT” PROJESİ

İstihdam ve Yatırım projelerini çok önemsediğini kaydeden Başkan Şerifoğulları; "Tüm kurumlarla istişare halinde olarak projelerimizi hayata geçirme gayreti içerisindeyiz. Bilindiği gibi  seçim döneminde hemşerilerimiz için hayata geçirmeyi taahhüt ettiğimiz 11 başlıkta 100 proje açıklamıştık. En çok önemsediğim projelerin başında İstihdam ve Kalkınma Projeleri geliyor. Bunlarla birlikte;  Sanayimizin ve ticaretimizin daha da gelişmesine katkı sunacak Kapalı Fuar Alanı Projesi, Elazığ’da mobilya sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olacak Mobilyakent Projesi, şehir merkezinde dağınık halde yer alan gıda toptancılarımızı ve imalathaneleri tek çatı altında toplayacağımız Gıda Toptancıları Sitesi Projesi, çiftçilerimizin teorik eğitimlerini aldıkları uygulamalı eğitimlerini de üniversite ile işbirliği çerçevesinde alacakları ve modern uygulamaları görebilecekleri Çiftçi Eğitim Merkezi Projesi’nin hayata geçirilmesi ile şehrimizin ekonomik hayatına da önemli oranda katkı sunacağız’’ diye konuştu.

PROJELERİME  YER TAHSİSLERİ  YAPILDI

Başkan Şerifoğulları,’’Çiftçimizin ürettiği sütleri pastörize ederek paketlenmiş şekilde benzer firmalara nazaran çok daha ucuza halkımızla buluşturacakları “Elsüt Projesi”, ulusal ve uluslararası düzeyde şehirde yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için ilk adres olacak “Yatırım Destek Bilgi Bankası Projesi”, mikro düzeyde yatırıma başlayacak girişimciler ve küçük işletmeler için kurmak istedikleri iş fikirlerine alanında deneyimli uzmanlarca koçluk yapacak ve arzu edilen eğitimlerin alınabileceği “İşin Ehli Merkezi Projesi”, ilçe tanıtım günlerinden müzik festivaline, kültür sanat festivallerinden teknoloji festivallerine kadar farklı alanlarda yapılacak programlar ile Elazığ'ı bölgenin cazibe merkezi haline getirecek “Elazığ Belediyesi Festival Alanı Projesi”, şehrimize sağlık tatil köyü ve jeotermal seracılık hizmetlerini sunarak şehir ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak olan “Jeotermal Turizm ve Seracılık Yatırımları Projesi” gibi projeleri seçim döneminde “İstihdam ve Yatırım Projeleri” başlığıyla açıklamıştık. Hamd olsun bu projelerimizin bazılarının yer tahsisi yapıldı, bazılarında proje çalışmaları başlatıldı. İnşallah bu projelerimizin tamamını hayata geçirerek, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutmuş olacağız" dedi.