Prof. Dr. Çoban, Elazığspor'u ağırladı

Prof. Dr. Çoban, Elazığspor'u ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığspor’u akşam yemeğinde ağırladı. Harput Zertaşlar Restaurant’ta organize edilen yemeğe teknik heyet, futbolcular ve kulüp personelleri katıldı.

Yemek sonrası açıklamalarda bulunan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ’ın Elazığspor’suz olamayacağını belirtti.

Bu şehrin renginin bordo-beyaz olduğunu sözlerine ekleyen Çoban, “Ben biraz Elazığ gençleri adına sizlere seslenmek istiyorum. Gençler bütün umutlarını Elazığspor üzerinden sizlere bağladı. Bu memleketin insanları Elazığspor’un yarınlarını hayal ederek zamanlarını geçirmeye başladılar. Bu şehrin çocukları bu şehrin rengini bordo ve beyaz olarak hayal ediyorlar. Bordo-beyazı Elazığspor’la özdeşleştirmiş olup, sizin her sevincinizde ve üzüntünüzde sizin kadar olmasa da kaygı duymaktadırlar. Elazığspor’un nerede durması gerektiğini, kimlerden uzak kalması gerektiğini  ve kendi spor üçgeninin ne demek olduğunu hakikaten çok iyi bilen bir ekibimiz var. Elazığ, Elazığspor’suz olmaz. Hep birlikte çekeceğimiz bir fazla çile bizim uzun vadede ulaşabileceğimiz uzun vadede birlikte geçirebileceğimiz güzel günlere  bir vesile olacaktır.  Bu şehir sizleri bağrına basacaktır. Hafta sonu oynayacağınız Altay maçında sizlere başarılar diliyorum. Allah sizinle olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Teknik Direktör Orhan Kaynak ise nazik davetinden dolayı MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.