Prof. Dr. Bilal Çoban: 'Halkımızın Duası Bize Yeter'

Elazığ-Malatya Karayolunu'nun Pıncırik mevkiinde maddi hasarlı trafik kazası geçiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban sağlık durumunun iyi olduğunu ve hemşerilerle buluşma programa katılmak üzere Adana'ya gittiklerini bildirdi…

Prof. Dr. Bilal Çoban: 'Halkımızın Duası Bize Yeter'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halkımızın Duası Bizlere Yeter

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban Adana ve Tarsus’ta sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen “Hemşeri Buluşması” etkinliğine katılmak için 09 Aralık Pazar günü sabah erken saatlerde eşi Yasemin Çoban, Oğlu Alpgiray Çoban ve şoförüyle Adana’ya hareket etmiştir.

Elazığ-Malatya Karayolunu’nun Pıncirik mevkiinde araç lastik ve jantının parçalanması ile maddi hasarlı kaza yaşanmıştır. Meydana gelen kazada Prof. Dr. Bilal Çoban, eşi ve oğlu ile şoförünün sağlık durumu iyi olup, Elazığ’dan gönderilen takviye araç ile Adana’da gerçekleştirilecek olan programa katılmak üzere yolculuğa devam edilmiştir.

Tüm hemşerilerimize selam ve muhabbetlerini gönderen MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Çoban, “Çok şükür halkımızın duası ve Yüce Allah (c.c.)’ın yardımı ile büyük bir kazandan yara almadan kurtulduk. Haberin duyulması ile birlikte telefonlarımız kilitlenmiş ve birçok hemşerimize durumuzla ilgili bilgi paylaşımında maalesef bulunamadık.

Yaşamış olduğumuz büyük kazaya rağmen, Adana, Tarsus ve İskenderun bölgelerimizdeki hemşerilerimize mahcup olmamak ve sözümüzde durmak maksadıyla yolculuğumuza devam kararı aldık. Medyamız aracılığı ile tüm hemşerilerimize sağlık durumumuzun iyi olduğunu ve 10 Aralık Pazartesi günü akşam saatlerinde Elazığ’da olacağımızı bildirir saygılarımı sunarım” dedi.