PRİM VERMEYECEĞİZ

Elazığ Belediye Başkanı ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Mücahit Yanılmaz,Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

PRİM VERMEYECEĞİZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sanatçı Metin Akpınar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı "darbe" ve "ölümle"  tehdit eden açıklamalarına sert tepki gösterdi.

 

VATANDAŞLAR BUNLARA PRİM VERMEYECEKTİR

 

Yanılmaz;” Sanatçı kimliklerinin altında kardeşi ,kardeşi düşman etmek gibi çabaları, ve bu vatanı  bölmek parçalamak isteyen kimliklerini gören vatandaş bunlara asla pirim vermeyecektir. Kardeşi kardeşe düşman edemeyecekler.”diye konuştu.

 

BU TÜR İNSANLARI KINAMAK YETMEZ

Yanılmaz,’’Bu tür insanları kınamak yetmez. Sanatçı kimliğine yakışmayan ağza alınmayacak sözlerle ülkemizin geleceğini etkileyerek, ülkenin değerlerine  ve Cumhurbaşkanına hücum eden bu kişilerin yaptıkları insanlıkla bağdaşmaz’’ dedi.

 

SÖYLEMLER HALKIMIZI YARALAMIŞTIR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Söylemler sanatçı kimliği ile bağdaşmaz. İlk seçilmiş başkan olarak halkın desteği ile seçilmiş vatan ve Millet sevdalısı Milletin adamı olarak sürekli gönüllerde yer etmiş Recep Tayyip Erdoğan hakkında haddini aşan sözler bizi yaralamıştır.Sanatçı kimliğinin taşıdığı sorumluluğunu taşımadan üretememenin acziyetliği var.Olma mücadelesini but ür açıklamalarla sürdürebilmek doğru değildir. ‘’diye konuştu.

 

HUKUKİ OLARAK CEZALARINI BULACAKTIR

Yanılmaz,’’Bu açıklamalarla bunlar hukuki olarak cezalarını bulacaktır. Açıklamalar düşünce özgürlüğünün çok çok ötesindedir. Demokrasi kisvesi altında Millet iradesini hedef alan bu söylemler ve halkı sokağa çağırmak anarşiyi desteklemek anlamındadır. Vatandaş 15 Temmuz’da bu ülkeyi yok etmeye çalışanlara pirim vermediyse bu şekilde açıklamaları yapanlarada fırsat vermez. ‘’dedi.

 

VATANDAŞ, YAPTIKLARI SANATI DA SANAT OLARAK KABUL ETMEYECEKTİR

Mücahit  Yanılmaz,’’Bunlar vatandaşın nezdinde karşılık bulamazlar. Bunlar birincisi hukuk açısından, ikincisi sanatçı kimliklerinin altında kardeşi ,kardeşi düşman etmek gibi  bölmek parçalamak isteyen kimliklerini gören vatandaş, bunlara asla pirim vermeyecektir. Yaptıkları sanatı da sanat olarak kabul etmeyecektir.” dedi.