Polat: 'Hedefimiz BAL olacak!'

Olağanüstü Genel Kurul sonrası Elazığ Yolspor'da Futbol Şube Sorumluluğu görevine getirilen Ahmet Polat, Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu

Polat: 'Hedefimiz BAL olacak!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Amatörü’nün lokomotifi Yolspor gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul’un ardından farklı bir kabuğa büründü. Yönetim değişikliğinin ardından A takımın başına U15 takımını Türkiye Şampiyonu yapan Bahattin Ergüven’i getiren turuncu – siyahlı ekip, altyapı da teknik kadroyu değiştirdi. Yeni sezon hedefleri hakkında Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulunan Yolspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Polat, “Eski günlerimize döneceğiz” dedi.

Yeni yapılanmanın takım üzerinde pozitif etki yaratacağına inandığını kaydeden Polat, “A takımımızın başına Bahattin hocamızı getirdik. Onun direktifleri doğrultusunda iç ve dış transferlerimizi yaparak Yolspor’u eski günlerine geri döndüreceğiz inşallah. Bu sezon farklı bir Yolspor izleyecek Elazığ amatörü. Bizim hedefimiz mutlak Bölgesel Amatör Lig olacak. Bu konuda bizi zorlayacak takımlar arasında Paluspor ve Kovancılarspor’u görüyoruz. Onlara da yeni sezonda başarılar dileriz. Centilmence bir sezon geçmesini temenni ediyoruz. İnşallah mutlu sona ulaşan biz olacağız” dedi.

TRANSFERLER BAŞLADI

Turuncu – Siyahlı ekip iç transfer çalışmaları kapsamında kaptan Mahir, Berkay Emre Sarısu, Miraç Manbakır, kaleci Hüseyin ve Eren Sis’i renklerine bağlarken, dış transferde Kovancılarspor’dan Fethi Ahmet Özdemir’le el sıkıştı. Elazığ Yolspor’da transfer çalışmaları önümüzdeki günlerde de devam edecek.