Play-Off'ta ilk raunt bitti

İlk maçlar sonunda Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep avantajı kapan takımlar oldu

Play-Off'ta ilk raunt bitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1.Lig Play-Off Yarı Final ilk maçında Gazişehir Gaziantep sahasında Osmanlıspor’u 2-0 mağlup etti. 

Gazişehir Gaziantep bu sonuçla 26 Mayıs Pazar günü oynanacak rövanş mücadelesi öncesi avantajı eline geçirdi. Gaziantep ekibine galibiyeti getiren goller: 43 ve 69. dakikalalarda Popeon’dan geldi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak takımının şampiyon gibi oynadığını belirterek, “Maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadık kendi sahamızda avantajı yakaladık. Şehir topyekün inandı. Taraftarın desteğine sahada cevap verdik. Farklı da kazanabilirdik ama önemli olan avantajlı skorla Ankara’ya gitmekti. Hedefimiz şampiyonluk, 2 maçımız kaldı. Taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah Pazar günü turu geçer, Perşembe günü final oynarız” dedi. 

Bir diğer Spor Toto 1. Lig’in Play-Off yarı final ilk maçında Adana Demirspor, evinde Hatayspor’u konuk etti. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi ve müsabakadan avantajlı ayrılan takım Hatayspor oldu.

 

ÖZAT’TAN POTE’YE ORUÇ TEPKİSİ

Pote’ye oruç tutmaması gerektiğini söylemelerine rağmen tuttuğunu, bunun da performansına yansıdığını kaydeden Adana Demirspor Teknik Direktörü Özat, “Biz de elhamdülillah Müslümanız. Orucun telafisi var ancak bu maçın telafisi yok. Burada 20 bin taraftar, emek harcayan arkadaşları var. Orucun kazası var. Böyle maçlarda 10 kişi kaldığınız zaman çok zor. Olur mu böyle? Biraz daha duyarlı olması lazımdı” ifadelerini kullandı. Kötü bir sonuç almadıklarını belirten Özat, “Bugün tesislerde kalacağız. İlk defa deplasmana gitmiyoruz. Çıkabileceğimiz en iyi kadroyla çıkacağız. Tüm amacımız İstanbul’da olabilmek. En büyük arzumuz Süper Lig’e yükselebilmek” diyerek sözlerini tamamladı.