PİKNİĞE HAZIR OLUN

Bölücü terör kimden ya da hangi devletten bir destek ve yüreklendirme görüyorsa son günlerde saldırılarını yoğunlaştırdılar.

PİKNİĞE HAZIR OLUN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

PKK’nın son zamanlarda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin karakol ve üs bölgelerine artan taciz ve saldırı teşebbüslerine karşın Türkiye; uluslararası hukuktan doğan meşru müdafaa hakları doğrultusunda, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Pençe-Kartal Operasyonu başlattı.

Irak'ın kuzeyinde teröristlere ait hedeflere düzenlenen Pençe-Kartal Operasyonu'nu Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan sevk ve idare ediliyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Harekat Merkezi'nden bizzat yönettiği Pençe-Kartal operasyonunda Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı uçaklar, teröristlerce üs olarak kullanılan Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin Basyan ve Hakurk'taki terör yuvaları tek tek vuruyor.

Bu barış hareketiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Eylül ayında Cudi ve kandil dağında piknik yapacağız sözünün öylesine bir söz olmadığı gerçeği ortaya çıktı.

Her alanda başarı gibi terör konusunda da başarının birinci ve belki tek adımı kararlılıktır. Silahlı kuvvetler ile siyasi iradenin amacı ve hedefi birleşmişse ve bu ortak irade, milli savunma araçlarıyla desteklenen bir operasyona dönüşme kararlılığı olarak ortaya çıkmışsa sonuç da hasıl olmuş demektir.

Eylülde pikniğe hazır olun dostlar..