PFDK ELAZIĞSPOR'U DOĞRADI!

Bordo-Beyazlı ekibimize, BB. Erzurumspor maçındaki olaylar pahalıya patladı

PFDK ELAZIĞSPOR'U DOĞRADI!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’in 16. Haftası’nda Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve 1-0 BB. Erzurumspor maçında yaşanan olaylar Bordo-Beyazlı ekibimize pahalıya mal oldu. Perşembe günü toplanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, çirkin ve kötü tezahürat eylemi nedeniyle Maraton Tribün 1 maçtan men ve 20 Bin TL para cezasına çarptırılırken, Kulüp Başkanı Sedat Karataş ise 30 Gün Hak Mahrumiyeti ve 15 Bin TL para cezası aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 21 Aralık 2017 tarih ve 38 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar şöyle;

“ELAZIĞSPOR Kulübünün, 17.12.2017 tarihinde oynanan ELAZIĞSPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD. ERZURUMSPOR TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KAPALI A, MARATON A,B,C,D,E,F bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada ELAZIĞSPOR Kulübü başkanı SEDAT KARATAŞ'ın, taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle takdiren 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına” karar verilmiştir.