Perilerden kupaya erken veda!

Adana'da düzenlenen Kadınlar Türkiye Kupası müsabakaları ilk maçında Çankaya Üniversitesi'ne 91-77 yenilen B. Elazığ İl Özel İdare, kupa serüvenini erken noktaladı

Perilerden kupaya erken veda!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final maçında Çankaya Üniversitesi, Birevim Elazığ İl Özel İdare’yi 91-77’lik skorla geçti. Bu sonuçla Çankaya Üniversitesi, yarı finalde Fenerbahçe Öznur Kablo’nun rakibi oldu.

Adana’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve Tivibu Spor’dan da naklen yayınlanan mücadeleye Birevim Elazığ İl Özel İdare Miray Şahin, Riquna Williams, Jacquelyn Young, Kia Vaughn, Kristen Vatansever, Çankaya Üniversitesi de Tan White, Derin Yaya, Shavonte Zellous, Bahar Öztürk, Avery Warley beşiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısını 50-40 önde tamamlayan Ankara ekibi, maçtan da 91-77’lik galibiyetle ayrılarak yarı finale yükseldi. B. Elazığ İl Özel İdare bu sonuçla kupa serüvenine erken havlu atmış oldu. Çankaya Üniversitesi’nde Tan White ile Aija Putnina 22’şer sayıyla oynadı. Birevim Elazığ İl Özel İdare’de ise Kia Vaughn 24 ve Iva Slonjsak 16 sayıyla mücadeleyi noktaladı.