Periler uzatmada yıktı!

Elazığ İl Özel İdare, zorlu Bayraklı Belediyesi deplasmanında 2 puana uzatmada ulaştı

Periler uzatmada yıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 23. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare, deplasmanda Bayraklı Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Cuma günü saat 16.00’da Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maça etkili başlayan ev sahibi takım ilk periyodu 21-12 üstün tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren İzmir ekibi devreye 38-29’luk avantajla girdi. Başa baş geçen 3. çeyrekte farkı bir nebze eriten temsilcimiz, bu periyodu da 55-47 geride bitirdi. Nefesleri kesen son periyotta oyuna ağırlığını koyan Elazığ İl Özel İdare, skoru 69-69’a getirdi ve maç uzatmaya gitti. Uzatma periyodunda daha az hata yapan Bordo-Beyazlı ekibimiz, salondan 78-69 galip ayrılarak kritik bir 2 puan aldı.

Bayraklı Belediyesi’nde Bright kaydettiği 30 sayıyla maçın en skoreri olmasına karşın takımına galibiyeti getiremedi. Temsilcimizde ise tam 5 isim çift hanelere ulaştı. Lauren Ervin 26 sayıyla takımın en skoreri olurken, Nihat Demirkol 14, Aslı Sevinç ile Deniz Boz 13 ve Manolya Kurtulmuş 12 sayıyla galibiyete katkı sundu.

Puanını 40’a yükselten ve 2. sıraya yerleşen Bordo-Beyazlı ekibimiz, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 24. haftasında Ankara Nesibe Aydın Spor Kulübü’yle karşılaşacak.

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ!

Bayraklı Belediyesi’ni deplasmanda mağlup eden ve 2. sıraya yerleşen Elazığ İl Özel İdare’de teknik heyet, yönetim ve sporcular maç sonu büyük sevinç yaşarken, galibiyet coşkusu İzmir’de ikamet eden Elazığlı taraftarlarla kutlandı.