Periler, taraftarının gönlünü aldı!

 Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin 4. Haftası'nda Elazığ İl Özel İdare sahasında Mersin Üniversitesi'ni 74-55 mağlup etti ve iç sahadaki ilk galibiyetini aldı

Periler, taraftarının gönlünü aldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 4. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı Mersin Üniversitesi’ni 74-55 mağlup etti.

20 Ekim Cumartesi günü Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu’nda oynanan ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un da takip ettiği maça etkili başlayan temsilcimiz ilk periyodu 22-9 önde tamamladı. İkinci periyotta konuk takım Abigail’in dış atışlarıyla farkı eritse de devreye Elazığ İl Özel İdare’nin 40-35 üstünlüğü ile gidildi. Başa baş geçen üçüncü periyotta da Bordo-Beyazlı takım farkı korumayı başardı ve son bölüme 55-49’luk üstünlükle girdi.

Mücadelenin son periyodunda Elazığ İl Özel İdare, Nihan, Aslı ve Leary ile pota altını etkili kullanarak salondan 74-55’lik galibiyetle ayrıldı.

Elazığ İl Özel İdare’de Nikan Demirkol ve Aslı Sevinç kaydettikleri 20’şer sayıyla galibiyette başrol oynadılar. Mersin ekibinde ise Abigail’ın 24 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

Üst üste 2. galibiyetine imza atan potanın perileri, gelecek hafta deplasmanda Yalova VIP Gençlik ile karşı karşıya gelecek.