Periler, Mersin'i ısıttı!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin 27. Haftası'nda Elazığ İl Özel İdare, Mersin BŞB. Gelişim'i deplasmanda 24 sayı farkla devirdi

Periler, Mersin'i ısıttı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Kübra Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde play-offta iyi bir yer kapmak için mücadele eden Elazığ İl Özel İdare, 27.hafta maçında Cuma günü saat 18.00’de Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda Mersin BŞB Gelişim ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz, ilk periyodu 16-19 önde tamamladı. Müsabakanın ikinci çeyreğinde etkisini arttıran bordo-beyazlı ekibimiz devreye 26-41 üstünlükle girdi. İkinci yarı da oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz üçüncü periyotu 48-63 ve maçı 59-83 kazanmasını bildi.

Temsilcimizde Manolya Kurtulmuş 23 sayıyla takımın en skoreri olurken, Aslı Sevinç 22, Nihal Güngör 14 ve Lauren Ervin 13 sayıyla galibiyete katkı sundu. Mersin BŞB Gelişim’de ise Deniz Aygül’ün 18 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

Bu sonucun ardından İl Özel İdare puanını 48’e yükseltti ve 2. sıradaki yerini korudu. Temsilcimiz 28.haftada evinde Akdeniz Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.