Periler kan kaybetmeyi sürdürüyor!

İkinci yarıya İzmit Belediyespor yenilgisiyle başlayan Elazığ İl Özel İdare, Kayseri Basketbol'a da deplasmanda boyun eğdi

Periler kan kaybetmeyi sürdürüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

B. Elazığ İl Özel İdare’de düşüş devam ediyor. Ligin ilk yarısının son haftasında konuk ettiği güçlü rakibi Fenerbahçe’yi deviren temsilcimiz, daha sonra çıktığı ikinci maçtan da farklı mağlubiyetle ayrıldı. Cumartesi günü saat 16.00’da Kayseri Kadir Has Spor Salonu’nda B. Kayseri Basketbol’un konuğu olan temsilcimiz, rakibine 90 – 76’lık skorla yenilmekten kurtulamadı. Başa baş geçen ilk periyodu ev sahibi takım 13-12’lik üstünlükle geçmeyi başardı. İkinci periyotta farkı açan Bellona Kayseri Basketbol, devreye 39-31 önde girdi. Üçüncü periyotta yabancı oyuncularının oyuna ağırlığını koymasıyla aradaki farkı 16’ya kadar çıkaran sarı-kırmızılılar bu çeyreği de 66-50 önde geçti. Son periyotta Elazığ İl Özel İdare farkı kapatamayınca salondan 90-76 mağlup ayrıldı.

Kayseri ekibinde Kaela Davis kaydettiği 31 sayıyla galibiyette başrol oynarken, Bordo-Beyazlı ekibimizde Riquna Williams’ın 20 sayısı mağlubiyeti önleyemedi. 21 puanla 6. sırada kalan temsilcimiz, gelecek hafta evinde Çankaya Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.