PAYLAŞ ELAZIĞ…

Gönül belediyeciliği ile sosyal belediyeciliği birleştirip halka en güzel hizmete dönüştüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yepyeni ve örnek bir projeye daha imza attı...

PAYLAŞ ELAZIĞ…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Havaların soğuduğu ve kışlıkların yavaş yavaş dolaplardan çıkarılmaya başlandığı bu günlerde  yürekleri ısıtacak, bedenleri saracak güzel bir hizmet daha Elazığlılarla buluştu.

Uzat elini Elazığ sloganıyla şehrin muhtelif yerlerine bırakılan ve çok güzel bir görüntü arz eden paylaşım noktaları ile veren elin alan elin bir birini görmediği bir hayır köprüsü daha kurulmuş olacak.

Oyuncak, giysi ve ayakkabı bölümlerinin yer aldığı paylaşım noktalarına kullanmadığımız ya da bizlere küçük ya da büyük gelen ama atmaya da gönlümüzün elveremediği eşyalarımızı gönül huzuruyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak bir sisteme emanet etmek vatandaşlar olarak bizlerin de özlediği ve beklediği bir hizmetti.

Şahin başkan hizmetin en güzelini yaptı. Sıra bizde.. Haydi,  dolaplarımızı  ve ayakkabılıklarımızı gözden  geçirelim ve kullanmayacaklarımızı hemen paylaşım noktasına atalım.