PARTİMİN YANINDAYIM

Elazığ Ak Parti Milletvekili Ömer Serdar, 'Bizim bir liderimiz var.O lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ben partimin her zaman yanındayım.'' dedi.

 PARTİMİN YANINDAYIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tamer Ören/ 24 Haziran seçimlerinde listede yer almayan Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

 

ELAZIĞ İÇİN BİR HAYALİM VAR

Serdar ziyarette yaptığı açıklamada,’’Siyasi hayatım boyunca hep millet ile yürüdüm.Milletin tercihlerini önemsedim.Onların kanaatleriyle yola çıktım.Yola çıkarken o zaman bir şey demiştim, Elazığ için bir hayalim var.Sizinle yürüyecek daha çok yolumuz var demiştim.Dolayısıyla yol sonlanmadı.Daha sizinle yürüyecek çok yolumuz var.’’ dedi.

ŞEREFİMİZLE ELAZIĞ’A HİZMET ETTİK

Serdar,sözlerine şöyle devam etti: ’’Eğer Milletvekilliği millete hizmet etmekse,  bu semada hoş bir sada bırakmaksa  ve geride bıraktığın işler ile güzel anılmaksa  ben inanıyorum ki şerefimizle  Elazığ halkına hizmet ettik.’’ dedi.

ŞEHİR HASTANESİ BİTME AŞAMASINA GELDİ

Ömer Serdar, ’’Hizmet dönemimizde Elazığ’ı ihmal etmedik.Çünkü Elazığ makro çerçevede ilçeleri ile ele alıp sorunları öyle çözdük.O dönem Elazığ’ın en önemli sorunlarını çözdük.Elazığ’ın en önemli konularından bir tanesi olan Şehir Hastanesi’nin hayata geçirdik ve şuan bitirilme aşamasına getirildi.’’ dedi.

TEŞVİK SORUNUNU ÇÖZDÜK

Elazığ’ın teşvik konusunda  en önemli sorundu diyen Ömer Serdar, ’’Elazığ’ın önündeki en önemli engel teşvik sorunuydu.Bildiğiniz gibi Elazığ teşvikte 4.Bölgedeydi.Yaptığımız girişimler sonucu 6.Bölge teşviklerinden faydalandı ve yatırımcıların önü açıldı.Bu yetmedi Elazığ’ın yıllardır en önemli sorunu olan Uluova Sulama Projesi’ni programa aldırıp ihale ettirerek bu sorunu çözdük.’’ dedi.

 

HER ZAMAN PARTİMİN YANINDAYIM

Serdar, ’’Türkiye önemli bir sürece giriyor. 24 Haziran’da Türkiye sistem değişikliğine gidecek. Yeni bir seçim modeli ile iktidarını ve yasamasını belirleyecek.Bizim bir liderimiz var.O lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ben partimin her zaman yanındayım.’’dedi.