Palut: 'Rehavete kapılırsak hüsrana uğrarız'

Spor Toto 1. Lig'in 27. Haftası'nda Birevim Elazığspor'u konuk edecek olan Hatayspor'da, Teknik Direktör Palut'tan futbolcularına rehavet uyarısı geldi

Palut: 'Rehavete kapılırsak hüsrana uğrarız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Yarın Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’la karşı karşıya gelecek olan renktaş Hatayspor’da Teknik Direktör İlhan Palut bu maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Hatayspor, çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Antakya ekibinin çalıştırıcısı Elazığspor karşılaşmasıyla ilgili Hatay Özyurt Gazetesi’nden Metin Dingil’e açıklamalar yaptı. Elazığspor’un kümede kalma mücadelesi verdiğine dikkat çeken Palut; “Rehavete kapılmamız halinde hüsrana uğrarız. Kaldığımız yerden lige devam edeceğiz. Özellikle geride kalan 8 maçımızı kazanarak, şampiyonluk yolunda rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Ama bizim için önce Elazığspor maçı var. Her maça aynı ciddiyet ve disiplin içerisinde hazırlanmalıyız. Taraftarlarımızın da bu kritik haftalarda bize daha çok destek vermeleri gerekiyor. Çarşamba günü tribünleri boş bırakmayalım” ifadelerini kullandı.