PALU'YA İTFAİYE BİNASI VE ALT GEÇİT YAPILIYOR

Erkan BAY/Ak Parti Palu İlçe Başkanı Abdulkadir ŞAŞTIM Palu'da  yapılacak olan birçok yeni hizmetin müjdesini verdi.

PALU'YA İTFAİYE BİNASI VE ALT GEÇİT YAPILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Palu İlçe Başkanı Abdulkadir ŞAŞTIM yaptığı açıklamada: ”Yoğun çalışmalarımız sonucu İlçe Emniyet Binamız 2018 yılı yatırım programına alındı. Emeği geçin Sayın İçişleri Başkanımıza, İl Milletvekillerimize, Emniyet Genel Müdürümüze, İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum ”dedi.

ÜST GEÇİT YAPILACAK

Şaştım açıklamalarının devamında: ”17.04.2018 tarihinde Cumhuriyet mahallemizde bulunan Septioğlu Cami ihata duvarının ihalesi yapılacak ve camimize cenaze namazı kılma yeri kazandırılacak. Yine aynı tarihte Palu İstasyon garında yaya üst geçit ihalesi yapılarak vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde gardan karşıya geçişleri sağlanmış olacak” dedi.

İTFAİYE BİNASI VE ALT GEÇİT YAPILIYOR

Ak Parti Palu İlçe Başkanı ŞAŞTIM:”03.05.2018 tarihinde Palu itfaiye binası ihalesi ile Palu Çarşı Mahallesini, Yeni Mahalleye bağlayacak olan Palu Anadolu İmam Hatip Lisesi karşısındaki yere araçlar için demir yolu alt geçidi ihalesi yapılacak" açıklaması yaptı.

KAPALI PAZAR ALANI MÜJDESİ

Başkan ŞAŞTIM:”08.05.2018 tarihinde ise ilçemizde yeni kapalı pazar alanı oluşturmak için ihale yapılacak. Tüm bu hizmetler ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.