PALU'LU KADINLAR  YARDIM KERMESİ DÜZENLEDİ 

Erkan BAY/8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Palu'lu kadınlar geliri Şehit ve Gazi ailelerine verilmek üzere yardım kermesi düzenledi.

PALU'LU KADINLAR  YARDIM KERMESİ DÜZENLEDİ 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu Halk Eğitim Müdürlüğü, Palu Kadınlar Derneği ve Palu Aile Ve Sosyal Desteği Merkezi organizesinde düzenlenen kermes saat 11.00’da Palu Belediyesi Sosyal Tesislerinin bahçesinde açıldı.

Kermese Palu İlçe Kaymakamı, Belediye başkanı, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Yardım kermesi paydaşlarından olan Palu Kadınlar Derneği Başkanı Zeliha BAHÇECİ yaptığı açıklamada: ”Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Biz kadınlara ayrılan bu özel günde Afrin'de vatanımızın bölünmez bütünlüğü noktasında kahramanca çarpışan Mehmetçiklerimizi düşünerek böylesi bir kermes düzenleme kararı aldık. Bizler için kahramanca çarpışıp şehit olan ve yaralanarak gazilik makamına erişen kahraman Mehmetçiklerimizin ailelerine bir nebzede olsa yardımımız olursa sevinmiş olacağız. Kermesimiz bugün akşama kadar devam edecektir. İlgilerinden dolayı tüm halkımıza, özellikle fedakarlık yapıp bu organizede canla başla çalışan kadınlarımıza teşekkür ediyorum ”açıklaması yaptı.