Palu'da Mazbata Tartışmaları Devam Ediyor

Erol KARA/31 Mart yerel seçimlerinde MHP ile Ak Parti adayını büyük çekişme içinde olduğu Palu da, seçim sonuçları açıklanınca Ak Partinin adayı Efraim Ünalan seçimleri kazanmıştı. Aradan 18 gün geçmesine rağmen MHP'nin Efraim Ünalan hakkında il seçim kuruluna itiraz ettiği iddia edildi.

Palu'da Mazbata Tartışmaları Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP’nin,Efrayim Ünalan’ın cezasının  bulunduğu mazbatanın ikici sırada bulunan MHP adayı Muhammed Septioğlu’na verilmesi konusunda seçim kuruluna itiraz ettiği öğrenildi.

Elazığ il seçim kurulu incelemeyi yaparak MHP’ye gerekli bilgiyi vereceği öğrenildi.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Palu Belediye Başkanı Efrayim Ünalan,’’Hakkımızda ortaya atılan aslından asılsız olan haberlerin hiçbirine itibar etmeyiniz. Alnım ak ,başım dik bir şekilde görevimin başında devam ediyorum. Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada, şahsımla ilgili sürmekte olan hukuki bir sürece dair gerçek dışı bazı iddia ve karalamalar yayımlanmaktadır. Bahse konu olan hukuki süreç devam etmektedir, kesinleşmiş bir durum söz konusu değildir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına bu açıklamayı yaptığımı belirtir, saygılarımı sunarım. ‘’dedi.