Öztürk'ten, TV'lere ziyaret

B. Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Kanal 23 ile Kanal Fırat Televizyonları'na bir ziyaret gerçekleştirdi

Öztürk'ten, TV'lere ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Birevim Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın başlatmış olduğu #TamZamanıŞimdi forma kampanyasına verdikleri destekten dolayı Kanal 23 ile Kanal Fırat Televizyonları’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Kulüp Genel Müdürü Ali Topal ile birlikte ilk olarak Kanal 23 TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Erol ve Spor Müdürü Ceyhun Gül ile bir araya gelen Başkan Öztürk, yaptığı değerlendirmede Elazığ basının sürekli Elazığspor’un yanında olduğunu dile getirirken bu kapsamda Kanal 23 Televizyonu’nun da önemli bir destek verdiğini kaydederek teşekkür etti.

Öte yandan Başkan Selçuk Öztürk, Kanal 23 TV adına ve Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı Av. Burak Soylu adına, üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Elazığspor formasını, Genel Yayın Yönetmeni Metin Erol’a takdim etti.

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, günün ikinci ziyaretini ise Kanal Fırat Televizyonu’na yaptı.

Kulüp Genel Müdürü Ali Topal’ın da yer aldığı ziyarette Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, Kanal Fırat Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç ve elazigsonhaber.com haber sitesi müdürü Furkan Dilaver’le sohbet eden Başkan Öztürk, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından başlatılan #TamZamanıŞimdi forma kampanyasına desteklerinden dolayı Kanal Fırat Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a ve Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a teşekkür etti. Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ziyaretleri sırasında üzerinde “Kanal Fırat” yazılı Elazığspor formasını Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ve Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’a takdim etti.