Öztürk'ten Elazığ Belediyespor'a zeytin dalı!

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığ Belediyespor'un B. Tepecikspor'la oynadığı maçı protokol tribününden takip ederek camiaya birlik – beraberlik mesajları verdi

Öztürk'ten Elazığ Belediyespor'a zeytin dalı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği basın toplantısıyla Elazığ Belediyespor aleyhine açıklamalarda bulunan Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk’ten barış niteliğinde bir adım geldi. Teknik Direktör Levent Eriş’le birlikte Elazığ Belediyespor’un Pazar günü Büyükçekmece Tepecikspor’la oynadığı TFF 3. Lig 2. Grup 26. hafta maçını protokol tribününden takip eden Öztürk, maçın devre arasında Elazığ Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak’la birlikte gazetecilere açıklamalarda bulundu.

ÖZTÜRK: “DIŞARIYA KARŞI BİRLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ”

Tepecikspor başkanıyla da ayrı bir dostlukları olduğuna dikkat çeken Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Ahmet başkanımıza hem moral verelim, hem de maçı izleyelim diye geldik. Zaman zaman aramızda ufak tefek polemikler olacak ama sonuçta dışarıya karşı birliğimizi her zaman korumak zorundayız. Bu şehirde 50 tane takımımız yok, iki tane var. Biz zaman zaman Ahmet başkanla görüştük. Defalarca birbirimize destek verelim dedik. Mesela bu takımımızda niye 8-10 tane Elazığlı çocuğumuz olmasın. İnşallah bunu önümüzdeki sezon değerlendireceğiz. Elazığ Belediyesporumuz’a başarılar diliyorum. Tavrımız net” dedi.

TOPRAK: “ELAZIĞ’IN İKİ TAKIMI DA SAHİPLENMESİ GEREK”

Selçuk Öztürk’ün maça gelerek şeref verdiğini ifade eden Elazığ Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak, “Biz her zaman söylüyoruz; Elazığspor amiral gemimizdir. Biz 3. ligde mücadele ediyoruz. İki takımın birbirine destek olması lazım. Bütün Elazığ’ın sahiplenmesi lazım. Hem Elazığspor’un, hem Elazığ Belediyespor’un sahiplenmesi lazım. Elazığspor’u hak ettiği yerlerde görmemiz lazım. Selçuk başkanla her zaman istişare ediyoruz. Ufak tefek sıkıntılarımız olsa da ikimizin de çıkarı futbolu bir yerlere getirmektir” diye konuştu.

ELAZIĞSPORLU FUTBOLCULARIN DURUMU NE OLACAK?

Elazığsporlu futbolcuların geçici statü ile başka takımlara kiralık gönderilmesi mevzusu hakkında yaşanan sürece değinen Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Biz TFF’den gerekli onayı aldık ama FIFA’dan da görüş alınması gerekiyor. Nihai sonucun bu hafta çıkmasını bekliyoruz ama önümüzde çok da bir maç kalmadı. Takımlar ilk başlarda 8-9 oyuncumuzu istiyordu. Süreç daralsa da ben yine 4-5 oyuncumuzu kiralık verebileceğimizi düşünüyorum. Milli maç arasında büyük takımlarımızdan biriyle maç yapma düşüncemiz vardı. Ondan da görüşmelerimiz oldu başkanlarımızla inşallah yakın tarihte müjde vereceğiz. 9-10 tane hazırlık maçı yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.