Öztürk: 'Takımımızı ne kadar sevdiğimizi gösterelim'

Birevim Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, kulüp resmi web sitesinden çağrıda bulunarak, taraftarları Adana Demirspor maçı için Şanlıurfa'ya çağırdı

Öztürk: 'Takımımızı ne kadar sevdiğimizi gösterelim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Birevim Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, takımın Cumartesi günü oynayacağı Adana Demirspor maçı öncesinde destek çağrısında bulundu.

Kulüp resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk, Adana Demirspor karşılaşması için Elazığ’dan Şanlıurfa’ya İl, İlçe ve Belde Belediyeleri ile birlikte taraftarlar için sınırsız otobüs kaldıracaklarını söyledi.

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk açıklamasında, “Bugün itibariyle Adana Demirspor taraftarları için 600 adet bilet satılmıştır. Buna karşın değerli taraftarlarımızın hafta sonuna kadar biletlere yoğun ilgi göstereceklerine, takımımızı Şanlıurfa’da yalnız bırakmayacaklarına ve karşılaşmanın son dakikasına kadar binlerce Gakgonun takımımızı destekleyeceğine olan inancım tamdır. Bu kapsamda taraftarlarımız için Cumartesi günü saat 06:00’da Elazığ Öğretmenevi önünden İl, İlçe ve Belde Belediyelerimizle birlikte yaptığımız organizasyon sonucunda Şanlıurfa’ya sınırsız otobüs kaldırıyoruz. Sahada mücadele eden futbolcularımızın 12. adam olarak arma sevdalısı ve memleket sevdalısı tüm taraftarlarımızın desteğine ihtiyacı vardır. Bu şehri ve takımımızı ne kadar çok sevdiğimizi, iyi günde, kötü günde her zaman takımımızın arkasında olduğumuzu herkese gösterelim. Bordo-beyaz renklere gönül veren tüm taraftarlarımızı hafta sonu takımımızın yanında olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.