Öztürk: 'Orhan Kaynak ile…'

Birevim Elazığspor'da, Sefer Yılmaz'ın istifası sonrası yeni teknik direktör arayışları devam ediyor

Öztürk: 'Orhan Kaynak ile…'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 10 hafta sonunda 7 puanla 16. sırada yer alan Birevim Elazığspor’da, alınan başarısız sonuçların ardından karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı Sefer Yılmaz’ın yerine yeni teknik direktör arayışları devam ediyor.

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, yeni teknik  direktör arayışları kapsamında, spor müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya özel açıklamalarda bulundu.

ÜMİT ÖZAT, MUSTAFA ÖZER, ORHAN KAYNAK…

Listelerinde bir çok isim olduğunu ifade eden Öztürk, “Sefer hocamızla yollarımızı karşılıklı anlaşarak yollarımızı dostane bir şekilde ayırdık. Şimdi Elazığspor’u yeni hedeflere götürecek, başarılı isimlerle görüşme gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda bugün eski hocamız Orhan Kaynak’la görüşme gerçekleştirdik ancak kendisi TFF 1. Lig’de görev yapmak istediğini belirterek affını istedi. Bizde kendisine başarılar diledik. Daha sonra Ümit Özat’la bir konuşmamız oldu ancak kendisi de yurtdışında görev yapacağını belirtti. Mustafa Özer hocamız da Genç Milli Takım’da görev yapacağını ifade ederek teklifimizi kabul etmedi.

Listemizde bir çok isim var ve görüşmelerimiz devam ediyor. En yakın sürede hocamızı belirleyeceğiz. Taraftarlarımız müsterih olsun, takımımız iyi yerlere gelecektir” dedi.