Öztürk: 'Azimle sonuna kadar savaşacağız'

Sahasında Sivas Belediyespor'u 2-1 yenerek 6 haftalık galibiyet hasretine son veren Birevim Elazığspor'da, maç sonu başkan Selçuk Öztürk karşılaşmanın hakemine eleştirilerde bulunurken, Sivas Belediyespor maçına psikolog desteğiyle çıktıklarını söyledi

Öztürk: 'Azimle sonuna kadar savaşacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 13. Haftası’nda sahasında Sivas Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Birevim Elazığspor’da karşılaşma sonrası başkan Selçuk Öztürk değerlendirmelerde bulundu.

Maç sonu Tekirdağ Bölgesi Hakemi Ozan Bileyci’nin yönetimini eleştiren Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Hakem kaç tane faul verdi gereksiz yere. Allah sonumuzu hayretsin. Biz azimle sonuna kadar savaşacağız. Ben her zaman genç oyuncuların zamana ihtiyacı olduğunu söylüyordum. Geçen hafta Ankara Demir maçında da iyiydi çocuklarımız. Gol yiyince dağılıyoruz maalesef. Bu hafta bir psikolog geldi futbolcularımızla toplantı yaptı. Biz hem sever, hem döveriz. Onlar bizim çocuklarımız. Hocam ve ekibi de sağolsun bu hafta hep terapi yaptık. Bu çocuklar Elazığspor’un gelecekleri olacak inşallah. Benim hep içimde bir özlemdir. 18 kişilik kadrodan 8’i 10’u neden Elazığlı çocuklar olmasın. Bu çocuklar hep şampiyon olan U16 Takımı’ndan gelen oyuncular” dedi.